icon

Ako správne obliecť 13-mesačné dieťa na ihrisko pri 15 stupňoch?

6. mar 2025

Dneska má byť 15 stupňov a slniečko ako obliecť dieťa von ktoré sedí v kočíku a sem tam prejde a pôjdeme na ihrisko

Strana
z2
snowflakenel
6. mar 2025

Pancusky, leginky, nohavice. Body, svetrik, bundicka, ciapka a topanocky. To mame teraz my

natalka13
6. mar 2025

ako seba + deka

sisska96
6. mar 2025

@natalka13 Presne tak, netreba to prehánať Teraz už 3 vrstvy úplne zbytočné

deedol
6. mar 2025

dve vrstvy na nohy (pancuchy/leginy a teplaky), tri vrstvy na telo (body, mikina/pulover a bunda), tensi nakrcnik, tensia ciapka, topanky.

lucia13022023
6. mar 2025

Stačia zateplene tepláky, body, mikina, prechodná bunda, čiapka.
Proste ako seba, už to nie je novorodenec.

really8
6. mar 2025

Svata sprostoto. Otepli sa a denne tristo tem od nesvojpravnych matiek.

patka06
6. mar 2025

Presne ako seba - 2 vrstvy - hore /nátelník + mikina/ aj dole /tenké pančuchy + tepláky/ + tenká čiapka

jablkovastrudla
6. mar 2025

Syn ma 13 mesiacov. Ma na sebe leginy a bodycko, mikinu. Koniec. A to tu mame 10 stupnov dnes.

autor
6. mar 2025

@snowflakenel a bundičku takú tenšiu?

nyphadora
6. mar 2025

Nasa 13. Mesacna nosi termo overal, a poobede jej dam na pančuchy leginy, lebo este stvornoskuje a na bodyno sveter a ciapku, ale u nas ma byt 19 stupnov.

kitycat
6. mar 2025

Ja som pouzivala kombinezy, teplejsie alebo tensie a pd to mikina, body, leginy. Na hlave kukla alebo ciapka a nakrcnik. Ked bolo teplo, tak som rozopla zips na mikine aj overal, ked sme v tieni tak dozipsujem. Vymenim kuklu za tenku ciapku... vsak skusaj na zatylku ci jeteplo ci zima

natalka13
6. mar 2025

@really8 zaujimave bude co si z odpovedi vyberie🙃

really8
6. mar 2025

@natalka13 zalozi novu temu. Nechapem ze jedna matka sa za 13m nemaucila ako obliect dieta.

autor
6. mar 2025

@really8 pane bože niektoré ste ako mechom praštene a tie múdre vety ak nechápeš otázke prečítaj si ju znova a ak máš odpoveď odpovedz pokiaľ nemáš odpoveď choď ďalej čítanie s porozumením ti asi nič nehovorí môžeš ísť písať ďalej 😘😘 keď som "neschopná" potom normálne sa pýtam ako iné mamičky obliekaju momentálne deti 😊😊

really8
6. mar 2025

No veru si dobre mechom prastena. Linky nepotrebujes konkretne aby si vedela ake hrube pancuchy, aky vodny stplec ma bunda a z akej vlny je sveter? A tu mas este ❤️❤️❤️❤️.

maryetta
6. mar 2025

Ja mam cca v tom veku. Mala tenke pancusky. Tenke leginy.
A hore body. Svetrik a vetrovka. Taka ani hruba ani tenka.
A v kociku deka ak je treba. Ale to bolo cca 10stupnov ak vobec. Takze 15.... to staci jeden spodok a hore urcite iba tenka vetrovka.

snowflakenel
6. mar 2025

Tensiu ano. Pred chvilou som ju vyzlieklaa a bola spotrna trocha. A to sme na severre sk.

natalka13
6. mar 2025

ja som mozno mechom prastena, ty asi budes nesvojpravna , ked nedokazes obliect 1 dieta. 🙈 asi ti je trapne ked sa pytas anonymne.🙃

natalka13
6. mar 2025

zavolaj pediatricke, mozno poradi.

smajcii
6. mar 2025

Ja som mojej nechala leginky a body čo mala oblečené doma, na to tenký chlpatý overal, rozopnutá tenká bunda a čiapka, veruze sme sa vrátili a bola spotená. Fakt je horúco, netreba veľa, ja som mala rifle, krátke tričko, koženku a skoro som zhorela 😁

sisska96
6. mar 2025

Taketo mamičky ako by fungovali keby nebol MK 😅

pralinka86
6. mar 2025

Nahodou, ja ani seba neviem poriadne ako obliecť.. lebo ano na slnku teplo, ale v tieni sviezejsie, hlavne ked ste vonku pred 10 a ste dlhsie ako na 10min. Sem tam pobezim, potom stojim v tieni kym sa dieta zabava. Potom pred obedom teploooo ale sem tam studeny vietor este je
A teda softshellova bunda s flisom, mikina na zips, tricko/body, tenky nakrcnik aj ciapka, hrubsie teplaky alebo tenke co bolo aj doma a na ne tenke soft gate. Rozopinam, vyzliekam podla potreby

autor
6. mar 2025

@really8 posielam 😘😘😘 dúfam že si sa zasmiala na tom aká si sibnuta 😂😂

autor
6. mar 2025

@snowflakenel ďakujem 😊

x_mery_x
6. mar 2025

Nasej som.vcera poobede dala kratke body, leginy, trakace, mikinu a vestu, na hlavu tenku capicu. Dnes pojde rovnako, rano ma miesto vesty, zimnu bundu. :D
Ja jej davam preto dve vrsty na nohy, lebo ona si hocikde sadne a este je zem studena.

autor
6. mar 2025

@maryetta ďakujem 😊

autor
6. mar 2025

@natalka13 @really8 môžete si prečítať čo napísali normálne ženy odpovede a nerislili také stupídne veci ako momentálne vy dve tu 😊 aspoň som sa zasmiala že som vám stala aspoň za to aby ste napísali obe niečo s čím ste stratili svoj čas na hlúpostiach

maryetta
6. mar 2025

Za malicko. Ak nahodou len ti dam radu-ak si v terminovkach v skupine. Pytaj sa tam. Povacsine medzi nimi najdes viac podpory a pochopenia.
Tu vidis ze reakcie su rozne. Kazda sme nejako zacinali. A ucili sa. Nechceli sme ani podcenit situaciu. Lebo hoci je je slnko niekedy je to pocasie ozaj klamlive 😉

autor
6. mar 2025

@natalka13 ty si zavolaj že to v hlave nemáš v poriadku keď nechápeš otázku hore 😊 s nedokážeš s rozumom na ňu odpovedať 🤷‍♀️😂

maryetta
6. mar 2025

A teda este jedna mini rada. Ako si obliekla napr dnes. A skus si pozriet aku ma "teplotu" vzadu pod krkom-medzi lopatkami (cca). Ak je ok tak bolo dietatu dobre. Ak je spotene na buduce das niecoho menej 😉

Strana
z2