Ako správne obliecť bábätko do kočíka?
Čo mu mám obliect do športového kočíka 9 mesačne bábätko ? Keď ešte nemáme fusak len ten čo je ku kočíku?
Dávam body s dlhým rukávom, vlnene nohavice, hrubé ponožky, ak treba aj pančuchy, vlnený overal a na vrch klasicky hrubší overal zimný, ak sa nehrá s rukami tak aj rukavičky a čiapku, ten fusak ku kočíku a tam jej ešte na chodidla dečku a potom deku čisto na spodnú časť tela
Objednali sme z vlny taku vložku čo sa da pod zadok a cez tie pásy nech ju to hreje aj zo zadu
Ale z tých fusakoch sa neviem vyznať a ani neviem či to už nebude mat veľa vrstiev ? Alebo ako sa to ? Ďakujem
Odkiaľ si? Lebo toto je za mňa až moc naobliekane dieťa.
Ja som obliekala - body, pančuchy/legíny, na to overal a do kočíka, alebo potom mikina a tepláky bunda.
Nakrcnik, čiapka, ponožky, capacky.
Kokooos idete na Sibír? 😆😆 moja ma 8 mesiacov. Dlhe body, pančuchy. Dovidenia. Do zimneho overalu, capica. Sedi na fleesovom fusaku, ktory ani nezapinam, lebo je ak tak spotena ako somarik.
Ďakujem, minule ma tu mamičky zdrbali že malo obliekam tak preto dávam viac 😀 ale ako vidím budem sa riadiť sebou, je teplučke, spotené mi nejak nepride
Dám teda overal vlnený preč
Ty si bola na vianočných trhoch dieťa vo vajíčku v tylovej sukničke?
Dieťa nemusí byť naobliekané ako cibuľa, aby sa ani pohnúť nevedelo.
Obliekaj presne ako seba ...vrstvu navyše tvorí deka
@patka06 áno, 20minutovka čo pobúrila celého koníka 🤣 ďakujem 🙂
podla mna obliekas ok, ale tie deky davas na fusak zbytocne uz. Ten fusak je miesto diek a podloziek. K tomu netreba nic, len normalne oblecene dieta.
Tak teraz dúfam, že tento príspevok mal byť irónia - ďalšia téma na pobavenie a reálne by si to to všetko na dieťa neobliekla
Nechodec? Nasi mavali vacsinou dlhu spodnu vrstvu, na to flisovy overal a na to na jar/jesen softshell.overal alebo v zime zimny overal. Tieto overaly mali aj prekrytie noziek a ruciciek (namiesto topanok a rukavic napr) zaroven boli rastuce, takze vydrzali aj dlho, ked uz chodili. Na hlave 1 vrstvova alebo 2vrstvova merino kukla
Fusaky su inak aj prechodné, nie len hrube zimne..takze mali aj fusak vzdy aspon ten prechodny, ale v podstate sluzil len ako spodna vrstva, horna bola zapnuta len ked fucalo ci mrholilo/snezilo
Haha pamätám si tu tému, no dieťa v tylovej sukni bez bundy v decembri bolo ozaj vtipné 😁
@lucia13022023 Vtipné??? Síce bol december v kalendári. ale na teplomere 5 - 10 písala autorka. To oblečenie bolo primerané.
Tylová sukňa bola predsa pod dekou
@patka06 áno, mne to prišlo vtipné. Ja dieťa obliekam ako seba, keď sebe dám bundu, dám ju aj dieťaťu.

Pri tomto obliekaní fusak už nepotrebuješ
Nepotí sa ti také naobliekané?
Pokojne vynechaj ten vlnený overal aj pančuchy