icon

Ako vrátiť tovar do obchodu New Yorker?

3. máj 2025

Ahojte prosim kedze som naozaj velmi dlhu dobu nevracala veci tak by som sa chcela poinformovat ako to funguje s vratenim tovaru v new yorker? vratia peniaze alebo sa da len vymenit ? a da sa vratenie/ vymena vykonat aj v inej predajni nez som povodne kupovala? Dakujem.

veronikah96
3. máj 2025

Vrátenie tovaru je možné na hociktorej predajni v rámci Slovenska. S bločkom sa do 30 dní dajú vrátiť peniaze pokiaľ je tovar nepoškodený, nenosený a musí mať vnútornú visačku (ta, ktorá je prišitá). Po 30 dňoch už je to na zhodnotení vedúcej, tam sa zvykne robiť výmena za iný tovar/vystavenie poukážky v hodnote tovaru. Pokiaľ ide o reklamáciu, klasika - do 2 rokov od kúpy s bločkom, tam sa buď vrátia peniaze alebo výmena za iný tovar alebo poukážka v hodnote tovaru, podľa toho čo si zákazník vyberie.

pasomnica
4. máj 2025

Ja som vracala ale pred týždňom bez problémov, vrátia peniaze

autor
4. máj 2025
@veronikah96

Vrátenie tovaru je možné na hociktorej predajni v rámci Slovenska. S bločkom sa do 30 dní dajú vrátiť peniaze pokiaľ je tovar nepoškodený, nenosený a musí mať vnútornú visačku (ta, ktorá je prišitá). Po 30 dňoch už je to na zhodnotení vedúcej, tam sa zvykne robiť výmena za iný tovar/vystavenie poukážky v hodnote tovaru. Pokiaľ ide o reklamáciu, klasika - do 2 rokov od kúpy s bločkom, tam sa buď vrátia peniaze alebo výmena za iný tovar alebo poukážka v hodnote tovaru, podľa toho čo si zákazník vyberie.

@veronikah96 dakujem pekne 🙂

autor
4. máj 2025
@pasomnica

Ja som vracala ale pred týždňom bez problémov, vrátia peniaze

@pasomnica dakujem 🙂

neznama2
12. nov 2025
@veronikah96

@veronikah96 vy robite v newyorkeri