icon

Ako vybrať kvalitnú softshell bundu pre dieťa?

25. mar 2025

Ahojte
Poradte prosim kvalitnu a peknu nezateplenu softshell/ inu bundu na zips s kapucnou pre 86/92 chlapceka. Hladam nieco na teplejsiu jar/chladnejsie leto (zateplenu nepremokavu mame), co by syncek nosil do prirody, pripadne von na hranie, kde sa moze zaspinit. Moze byt nepremokava a nepriedusna, nemusi. Budget ideal do 40-50eur. Viacere, ktore som.mala vyhliadnute su bohuzial vypredane a zacinam byt zufala. Dakujem za pomoc.

kittykat22
25. mar 2025

Skusila si pozriet H&M?

autor
25. mar 2025

@kittykat22 Tam myslim funkcne veci pre tak male deti nemaju, mozno sa mylim. Ale pozriem, dakujem. Skor som hladala na Monkey Mum a Unuo...

deedol
25. mar 2025

my kupujeme vzdy z hm, ale nie je uplne nezateplena, je skor na taku klasicku jar. je nepremokava a celkom priedusna. na teplejsiu jar alebo chladnejsie leto nosi bavlnene mikiny kvoli priedusnosti a proste ich operiem.

adeladulova
26. mar 2025

Decathlon si pozrela?

simona20201309
26. mar 2025

https://www.littlepeople.sk/jarna-letna-softshe...

https://www.littlepeople.sk/jarna-letna-softshe...

Nemajú veľký výber farieb z týchto jarných softshell, ale sú nezničiteľné

lucy_ms
26. mar 2025

My sme mali asi 3 roky po sebe z by upsala. Skús ešte pozrieť z C&A a HM.

tana85
26. mar 2025

unuo je fajn, suseda detom softshell len odtial uz niekolko rokov. je to take pestre, rozne vzory. ja detom kupujem kde sa prave oplati - decathlon, lindex.

petamich
26. mar 2025

Ja uz roky kupujem Unnuo alebo Kredi Sewing for kids, zatepleny softshell 🙂 nosi na jar a na jesen.

klara351
26. mar 2025

Ja dávam malej vždy šiť, pozri na Sashe, môžeš si tam vybrať. Vždy som bola s nimi spokojná a asi sa aj zmestis to tvojej sumy. Prípadne, dá sa zohnať aj z druhej ruky, za ten jeden rok sa ťa bunda veľmi nezničí.

autor
26. mar 2025

Dakujem vam za rady. Nakoniec som vzala jednu tenku "mestsku" z HM a druhu (do prirody, blata a pod.) nezateplenu softshellku od Unua. Dnes nam od nich dosli nohavice a nakrcnik a natolko som bola spokojna, ze ma presvedcili kupit aj bundicku. A so zlavovym kodom na Unuo som cca v budgete, takze win-win.