icon

Ako vybrať správne papuče pre školákov?

lienka9
7. aug 2025

Ahojte,mozno je to blbost ,ale pomaly sa zamyslam co pripravit do skoly a rozmyslam ake papuce kupit pre syna (druhak). Doteraz mal take klasicke zn.RAK,MANIK a podobne,ale zdaju sa mi uz take moc detske (aj motiv aj strih),sam mi to povedal,ze by chcel nieco ine.Poradte,co davate detom na 1.stupni ako papucky-crocsy ani ziadne slapky nechcem,nieco stabilne..dakujem

labocca
7. aug 2025

@lienka9 syn je tretiak a mam celkom dobru skusenost s prezuvkami Befado..su aj take celkom pekne na vyzor,take fajn motivy🙂. A su aj pohodlne na nosenie.

lienka9
autor
7. aug 2025
@labocca

@lienka9 syn je tretiak a mam celkom dobru skusenost s prezuvkami Befado..su aj take celkom pekne na vyzor,take fajn motivy🙂. A su aj pohodlne na nosenie.

@labocca dakujem pozriem 🙂

zuzanaete
7. aug 2025

Nasi nosia sandale.

viestta
7. aug 2025

@lienka9 odkedy je skolak ako prezuvky ma turisticke sandale co nosil v lete

lienka9
autor
7. aug 2025
@labocca

@labocca pozerala som,prosim a nepotia sa mu v tom nohy? Zda sa mi to taka hrubsia latka 🤔

qwert87
7. aug 2025

@lienka9 budem mat druhaka a štvrtaka a obom dám sandale z leta. Ako každý rok.

mia_von_prag
7. aug 2025

Môj ide do prvej a vybral si prezuvky Superfit, majú rôzne vzory

patka06
7. aug 2025

športové sandále z leta

labocca
7. aug 2025
@lienka9

@labocca pozerala som,prosim a nepotia sa mu v tom nohy? Zda sa mi to taka hrubsia latka 🤔

@lienka9 nie,nie..praveze podrazka je s mini dierkami,vyzera to take vzdusnejsie🙂

kacena4
7. aug 2025

cele nie slapky, deti cez prestavky behaju, skacu, lietaju aj po schodoch aj maju moznost hraju futbal...

diewcatqoo
7. aug 2025

Nosi Befado.

deedol
7. aug 2025

superfity s nejakym nenapadnejsim obrazkom/vzorom, napr. futbalova lopta.

ketrin1984
7. aug 2025

Ja som kúpila tieto značky Wanda.Sú regulovateľné suchým zipsom,jednofarebné.Majú veľa dizajnov.Až do čísla 35.

deedol
7. aug 2025
@ketrin1984

Ja som kúpila tieto značky Wanda.Sú regulovateľné suchým zipsom,jednofarebné.Majú veľa dizajnov.Až do čísla 35.

@ketrin1984 toto je u nas "zakazane", ked to ma otvorenu spicku. osobne si nemyslim, ze su zle alebo co, ale treba si zistit, ci skolka/skola nema takuto "poziadavku".

lienka9
autor
7. aug 2025
@deedol

@ketrin1984 toto je u nas "zakazane", ked to ma otvorenu spicku. osobne si nemyslim, ze su zle alebo co, ale treba si zistit, ci skolka/skola nema takuto "poziadavku".

@deedol u nas to nevadi,syn mal s otvorenou spickou aj minuly rok a to bolo v poriadku.nemozu mat len slapky..

lienka9
autor
7. aug 2025
@ketrin1984

@ketrin1984 dakujem.wandu poznam,mali sme prve topanocky od nich,ani som nevedela,ze robia aj papucky.pekne vyzeraju,dakujem 🙂

ketrin1984
7. aug 2025
@lienka9

@ketrin1984 dakujem.wandu poznam,mali sme prve topanocky od nich,ani som nevedela,ze robia aj papucky.pekne vyzeraju,dakujem 🙂

@lienka9
Majú otvorené,zatvorené aj regulovateľné.Pozri si ich stránku keď tak.

anonym_cd750f
8. aug 2025
@ketrin1984

@ketrin1984 Veď sa pýta na papuče pre školáka, tieto vyzerajú ako pre batoľa na prvé kroky alebo pre škôlkara max.

blunka
8. aug 2025

Superfit

ketrin1984
8. aug 2025
@anonym_cd750f

@ketrin1984 Veď sa pýta na papuče pre školáka, tieto vyzerajú ako pre batoľa na prvé kroky alebo pre škôlkara max.

@anonym_cd750f
Robia sa az do velkosti 35 madam.Je to ilustracne foto.

simca06022011
8. aug 2025

nosia sandale alebo modernejsie slapky/sandale z leta... tie babatkovske papucky by som uz skolakovi na nohu nedala. Ani za trest. Nie je to ani dostatocne na skolske chodby a behanie kade tade po schodoch, skole.. to je tak do skolky na kobercek.
Co viem nosia turisticke, alebo napr aj kroksy (len to neviem ci az neskor nezacali chalani nosit), alebo moja mala take ako "drevaky" -myslim korkove su - samozrejme su aj panske a rozne velkosti, pripadne taketo ako na foto

letfenixa
8. aug 2025

Akurát sme boli vyzdvihnúť FareBare papuče, vzor robot.