Akú veľkosť oblečenia pre ročné dieťa kupujete v Pepcu?
Dobrý, prosím Vás akú veľkosť oblečenie treba pre dievčatko vek v septembri 1 rok
92 pre dievča
@autobus45 zalezi od dietata, moja ma 2,5 roka a len teraz zacina nosit velkost 92, takze otazka je ako velke dieta mas, ci vacsie alebo mensie, kolko ma kg atd. Lebo ja ked ti poviem, ze rocne dieta ma 74, tak kupis 74 a bude mu mala? Ak to ma byt ako darcek, radsej sa spytaj rodicov aku velkost nosi. Lebo ono je to naozaj velmi velmi individualne.
@autobus45 zalezi od dietata, moja ma 2,5 roka a len teraz zacina nosit velkost 92, takze otazka je ako velke dieta mas, ci vacsie alebo mensie, kolko ma kg atd. Lebo ja ked ti poviem, ze rocne dieta ma 74, tak kupis 74 a bude mu mala? Ak to ma byt ako darcek, radsej sa spytaj rodicov aku velkost nosi. Lebo ono je to naozaj velmi velmi individualne.
@autobus45 Pre ročné dieťa v Pepcu určite nič. Najšmejďáckejší obchod. Samá inšpekcia tam chodí. Škodlivé materiálu, farbivá. Nechcela by som, aby dieťatko malo nejaký ekzém, alebo vyrážky. Skús napr. obchod Brendon, alebo Tesco má pekné bavlnené veci.
@autobus45 z pepca anii handru na podlahu

To je strašne individuálne. Moja nosila v roku na 2. Záleží od dietata.