Akú veľkosť oblečenia Sinsay vybrať pre dievčatko?
Ahoj, dcérka má 3,5 roka, 17,5 kg a 103 cm... Neviem, či jej veľkosť Sinsay 110 nebude príliš úzka... Potrebujem len nejaké krátke nohavice, legíny a tricka na dvor, možno letné šaty. Viete poradiť, akú veľkosť kúpiť? Ďakujem.
Ak.ma.103 cm patri jej oblecenie 104.v sinsay ak kupis 110 bude to v poriadku.tricka su vol e aj saty.leginy vezmi skor rebrovane.poddaju sa skor ako klasicke.
Legíny ma sinsay podla mna dost úzke tam by som zobrala vačšie. Šaty si myslim že 110 budú v pohode a tričká zaleží od strihu
Väčšina veci v sinsay mi príde dosť mala. Málokde sedia veľkosti a niekedy musím skoro o tri čísla väčšie kúpiť ako nosia normálne
Aj ja mám skúsenosť, že musím kúpiť o číslo väčšie, aby jej to sedelo na aktuálne číslo a to je dosť maličká a chudá.
sinsay vzdy objednavam vacsie o cislo, nasa ma 97cm (ine veci nosi 104) ale sinsay objednavam 110 velkost a su jej akurat aj gate aj tricka aj vse... a to je nasa stihla
o cislo vacsie kupujem a neraz aj dve velkosti na vyber u topanok, ved vratenie spat kurierom je zadarmo
Ja tiez kupujem o cislo vacsie, ako bezne nosi.
Kludne o 2 velkosti vacsie. A radsej vacsie ako mensie, to uz neoblecie ani neskor..
Dieta chude 98/104 a take saty 110 sedia akurát.
O číslo väčšie kupujem...

Ahoj, ak sa dá kupuj flexi, naša má 74 a nosí 80 ak je pevná v sinsay, čiže záleži podla zloženia materialu ak by sa dalo išla by som do obchodu, alebo potom kupovať niečo ako 74/80 to by malo byť flexi 🙂