icon

Čo obliecť deťom do kočíka počas prechodného obdobia?

18. sep 2025

Baby čo dávate na takéto prechodne obdobie deťom do športového kočíka ? Kočík je z bokov prirodzene dosť otvorený a deka mi príde nedostatočná, keď pofukuje … Dávate deťom teplejšie overaly ( nejaké plyšové ) alebo prechodne fusaky ? nejaké tenšie ? Popripade ak máte fotku kočíka s niečím takým …ďakujem 🤍

amonet
18. sep 2025

ano existuju teplejsie deky nepadave, a aj tenke fusaky

autor
18. sep 2025
@amonet

ano existuju teplejsie deky nepadave, a aj tenke fusaky

@amonet ďakujem a nevedela by si mi prosím odporučiť nejakú dobrú do cybex kočíku ?

lejduska
18. sep 2025

@anonym_autor neviem v ktorej lokalite žiješ a kedy pocas dňa chodievas von. Je pravda,ze rano je kosa ale cez deň kludne 20 stupňov. Tiez toto práve riešim a žiadne fusaky ani fusakove deky nedavam. Zateplene teplaky,body, hunatu bunducku,latkovu ciapku a deku podľa potreby. Malý mi spinka v kociku a je po chorobe takze pozor dávam ale nechcem ho uvariť

autor
19. sep 2025
@lejduska

@anonym_autor neviem v ktorej lokalite žiješ a kedy pocas dňa chodievas von. Je pravda,ze rano je kosa ale cez deň kludne 20 stupňov. Tiez toto práve riešim a žiadne fusaky ani fusakove deky nedavam. Zateplene teplaky,body, hunatu bunducku,latkovu ciapku a deku podľa potreby. Malý mi spinka v kociku a je po chorobe takze pozor dávam ale nechcem ho uvariť

@lejduska áno, oblečením to riešim aj ja …teraz sú teple dni ale nechcem byt nepripravená keď prídu tie chladnejšie čochvíľa , ale ešte to nebude na zimný fusak…ten športiak je dosť otvorený z bokov a nechcem aby ho prefukalo. Nikde neviem nájsť prechodný fusak alebo aspoň taký typ deky ktorý by imitoval fusak, aby som malého tam pekne zakryla aj zbokov a prekryla nôžky 🤷🏼‍♀️

lejduska
Odpoveď bola odstránená
gumkac19
22. sep 2025
@anonym_autor

@lejduska áno, oblečením to riešim aj ja …teraz sú teple dni ale nechcem byt nepripravená keď prídu tie chladnejšie čochvíľa , ale ešte to nebude na zimný fusak…ten športiak je dosť otvorený z bokov a nechcem aby ho prefukalo. Nikde neviem nájsť prechodný fusak alebo aspoň taký typ deky ktorý by imitoval fusak, aby som malého tam pekne zakryla aj zbokov a prekryla nôžky 🤷🏼‍♀️

@anonym_autor ja mám taký https://www.vulpi.sk/polar-fusak-do-kocika-prec...
Úplne stačí, syn v nom bol aj v decembri pri teplejšej zime

anonym_ac85bf
22. sep 2025

Mali sme rozopinaci emitex softshellovy "fusak". Super vec
A aj sofshell oblecko, vrstvit podla veku, potreby
Outlast ciapka, ked chladnejsie kukla, v zime merino 2vrstv kukla