icon

Čo obliecť dieťaťu do kočíka?

20. nov 2025

Ahojte zeny prosim odporucte co obliect dietatu (teraz ma 10 mesiacov) pod fusak do kocika? Ide mi o material, co je take najlepsie na zimu? Fusak mame od elodie taky poriadne hruby. Zatial je vo vanicke. A ked ho prelozim do sportovej casti tak asi jedine bundu na vrch? Dakujem🙂

anonym_662554
20. nov 2025

Aký máš kočík?môj má 4m a už rozmýšľam, že ho dam do športového,však vanička mu je ltt

autor
20. nov 2025
@anonym_662554

Aký máš kočík?môj má 4m a už rozmýšľam, že ho dam do športového,však vanička mu je ltt

@anonym_662554 kinderkraft nea. Starsi syn sa v nom vozil vo vanicke skoro do roka aj s fusakom. Tak dufam ze aj mladsi bude cez tu najtuhsiu zimu este vo vanicke kym si nevyzaduje sediet. Ale postavou mam obe deti skor mensie.

minesasubu
20. nov 2025

syn mával overal bud macíkovi alebo klasický zimný , bunda je dosť nepraktická pri takto malom dietati pri vyberaní z kočíka aspoň ja som to tak brala
tiez sme mali elodie niekedy som ho aj rozopla ked sa chcel mrviť takže overal je fajn

anonym_fb49cc
20. nov 2025

Do hrubého fusaku už len tenké nohavice a ponožky, zhora hrubšiu bundu

zara3
20. nov 2025

Overal a pod overal uz nieco tensie naj sa nepoti. Je dobre deti aj trochu otuzovat. Mam tu mamicky co by obliekly overal dali deku a aj fusak 🙄. Ja trebars uz som mala sportove sedacky od cca 6ti mesiacov, dieta sa rado tiez pozera okolo, nie len ležať, takto som mu davala aj papkat ci pit a nemusela som sa bat toho, ze mu bude tazko a neodryhne si. Ale samozrejme je to na tebe moja. Kazde dieta je ine, niektore vonku hned spia 🥰😄

autor
20. nov 2025

Zeny dakujem ale pytala som sa na material. Flis, vlna, merino alebo nejaky mikroplys. Ze s cim mate dobru skusenost.

zara3
20. nov 2025
@anonym_autor

Zeny dakujem ale pytala som sa na material. Flis, vlna, merino alebo nejaky mikroplys. Ze s cim mate dobru skusenost.

@anonym_autor urcite zatepleny overal, ale pod to uz len jednu vrstvu oblecenia. Kazde babatko je ine, niektore sa poti viac, niektore menej. Pokial mu das mikroplys alebo ten tlstejsi vlneny overal dbaj na to aby sa mu dobre dýchalo, ked este lezi, ked mu das ku tomu salu a ciapocku. Lebo si povedala ze mas este aj fusak.

anonym_fb49cc
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor bábätku len bavlnu, na to čo má doma som dala bundičku a do fusaku Žiaden overal, nechcela som dieťa prehrievať.