Dávate deťom nepremokavé čiapky?
Maminy 3 ročných deti. Dávate okrem nepremokavého overalu a nohavíc dieťaťu aj nepremokavú čiapku? Alebo ako to riešite? Dcéra nijak nechce nepremokavú čiapku 🤷♀️
O nepremokavej čiapke , okrem tej na plávanie, som ešte ani nepočula.
Keď prší dá si kapucňu od nepremokavej bundy, zvyčajne bez čiapky
To je aká,nepremokavá čiapka? Moji mali normálne pršiplášť,alebo kapucňu od vetrovky .
Daj si ju ty a dieťaťu kapucňu.
@anonym_autor taká existuje? Normálne kapucňu, pršiplášť alebo dáždnik si už drží.
@anonym_autor to je taka zo softhelu? Sijem detom bundy, aj nohavice, ale nikdy som nechapala tie ciapky, ved to musi byt nepohodlne
No dúfam že nemyslíš zo softshellu. Ak nebodaj ešte podšité tak po 1. Hneď stratí priedušnosť takže bude mať cele vlasy mokré, dopotené a po 2. To dieťa v tom nebude nič počuť, to je Pevna hustá tkanina.
To je čo nepremokavá čiapka, mám deti a počujem to prvýkrat, a tá spotená hlava pod tým nechcem vidieť, či to dávaš plaveckú čiapku dieťaťu 🙈😂, ale vážne to už si moc pre motivovaná, da si kapucňu a ide sa
Detom davam siltku. Ale ja napriklad, ked beham, pouzivam muzov rybarsky klobuk-neprsi mi do oci a je nepremokavy, lebo je hruby
@anonym_autor ked prší nechodíme von 😅
@anonym_autor ked prší nechodíme von 😅
@anonym_f71895 Chcela som to akurát napísať.
V tejto súvislosti som si spomenula na taký vynález mojich rodičov, ktorym vyriešili pred tridsiatimi rokmi problém snehúl v Tatrach, ktoré púšťali sneh. Ráno nám dali na nohy igelitku, zaviazali a potom čižmy. Tipnite si, koľko "vody" sme mali v tých sackoch poobede po vyzuti 😅

Nie, ak by veľmi pršalo, dá si kapucňu.