icon

Dávate trojročným deťom pančušky v teplejšom počasí?

Dnes o 06:55

Ahojte mamičky dávate ešte trojročným deťom v takomto teplejšom počasí puncosky?

anonym_d4e8a6
Dnes o 07:04

Pančuchy už nenosí, my sme tu mali včera 17 C

anonym_98cc0f
Dnes o 07:10

@anonym_autor aj hozentrogle

bielasovicka
Dnes o 07:15

Bože, ako dávno som toto slovo "puncosky" nepočula 🤣

zuzinka888
Dnes o 08:04

Nie, nedavam. To ze je dieta 5, 6, 7. 10....krat mensie ako ty- este neznamena ze citi zimu/teplo 5,6,7 krat intenzivnejsie ako ty. Dieta obliekam ako seba, male babo co nechodi davam 1vrstvu naviac.

veve229
Dnes o 08:14

@anonym_autor uz dobry mesiac ich nenosi - 3r

maryetta
Dnes o 08:20

Mam 2rocnu a uz asi mesiac nemala pancusky.

anonym_e31859
Dnes o 09:59

Hmm no tuto zimu len pár dni nosene a teraz uz vôbec
A dieťa nemá ani 2r🙂

anonym_47cb2f
Dnes o 10:10

ak má šaty tak ano alebo tenke leginy pod sukňu
su aj tenké pančuchy

anonym_448061
Dnes o 10:18

@anonym_autor Ano, este davam, ale ma iba tenucke leginky a ked fuka studeny vietor, bolo by jej zima.

anonym_1d32af
Dnes o 10:35

2,5 rocnemu rano davam, ked ideme na prechadzku je este dost zima len na teplacky.

luccys
Dnes o 11:32
@bielasovicka

Bože, ako dávno som toto slovo "puncosky" nepočula 🤣

@bielasovicka Moje oci😄

nevenka
Dnes o 12:01

No ak ma suknu alebo saty, tak pancuchy ma. Ale niekedy dam leginy. Mame tenke a take trosku hrubsie, podla teploty, u nas rano bolo este okolo nuly, tak ma tie hrubsie. 5 rocny ma teplaky.

majlo1234
Dnes o 12:27

Moj nenosi puncochace odkedy z plienok vyrastol😂 nechce. A uz cca mesiac nenosi ani merino vrstvu pod teplaky

danielle21
Dnes o 12:58

Pancuchy moja nenosi celu zimu, jedine ak mala šaty, kedze chodi do skolky tak by jej tam bolo horuco, tak len leginy a vrchne nohavice sofshell alebo len take hrubsie

kivivi
Dnes o 13:32

Mam cerstveho trojrocaka, ak sa myslia pancuchy pod nohavice, to nemal uz 2 roky na sebe. Ale dievcatu pod saty by som este pancuchy alebo leginy urcite dala.