icon

Detské nohavice s voľnou gumou v páse (neprišitou)

modrahruska
Včera o 20:47

Dievcata, prosim vas, neviete o nejakej znacke detskeho oblecenia (velkosti na 2-3 rocne dieta), ktora by vyrabala take nohavice ako boli bezne kedysi, ze gumicka v pase nie je napevno prisita v tuneli, ale sa da cez dierky vytiahnut a upravit podla potreby. Urcite viete co myslim. Ja uz som na nervy z tych prisitych gumiciek, to je asi jeden z najnepraktickejsich “zlepsovakov” aky kedy vymysleli 🤦‍♀️ Dakujem za tipy, ja som este take gate nenasla…

petamich
Včera o 21:05

Nie uplne take ako myslis ale ciastocne robi Lindex, ze vies gumicku vytiahnut, zapnut o gombik a zmensit tak obvod. Hlavne teda ak mas stihlejsie dieta. Robi aj teplaky aj leginy.

oli18
Včera o 21:09

Na ten účel sme tu my babicky, aby sme tie nohavice opravili 😉
@modrahruska

anonym_8932e2
Včera o 21:24
@petamich

Nie uplne take ako myslis ale ciastocne robi Lindex, ze vies gumicku vytiahnut, zapnut o gombik a zmensit tak obvod. Hlavne teda ak mas stihlejsie dieta. Robi aj teplaky aj leginy.

@petamich ano taketo jedny mame, myslela som ze super kupa, ale nie je to ono

zana87
Včera o 21:27

@modrahruska česká značka Amálka vyrába také rastúce tepláky, ale musíš si tam urobiť dierku a gumu buď vyberieš alebo zúžiš. Alebo si daj ušiť niekomu na Sashe s takouto požiadavkou na reguláciu gumy

selest
Včera o 21:44

Napr h&m niekedy mava tu gumicku s gombikom. Tam kde nie je zvyknem to presite vzadu prestrihnut a natiahnut gumu. Moj maly je utly a vzdy mu vsetky gate padaju..

sovica
Včera o 22:26

@modrahruska Podľa mňa také nohavice robí už skoro každá značka. Pridávam fotku, či myslíš klasickú regulovateľnú gumu. Ak áno, tak určite zn. H&M, Next, Lindex, Zara, Gap, Benetton, C&A, Impidimpi... Určite nie každý model má tú regul. gumu, ale na väčšine nohavíc týchto značiek tá guma určite je. Ja som teraz pozrela, že ja mám v bazáriku asi tak 2/3 detských nohavíc s regul. gumou. A tu na bazáriku ich nájdeš kopu. Daj si do lupy - regulovateľná guma a hľadaj.