icon

Enfant zimné gumáky: Recenzie a skúsenosti používateľov

mama4444
24. aug 2024
hanaxxx
24. aug 2024

Uz by som ich urcite nekupila. Ked sa dietatu spoti noha je problem ich vysusit - hlavne v spicke. Kozusina sa schodi a akosi uz potom dostatocne nehreju - aspon moje dieta mavalo studene nohy. Do snehu alebo ladu nevhodne, lebo sa v nich smyka. Podla mna tento vymysel - gumaky na zimu, je naozaj iba na zriedkave nosenie, ked je mokra zima a dieta chce ist do mlaky. Inak by som odporucala kupit jedny goretex zimne topanky a mas pokoj.

mama4444
autor
25. aug 2024

@hanaxxx dakujem
🙂

basulaak
25. aug 2024

@mama4444 nemame skusenost ale okolie ma odhovorilo svojho casu. Vraj po case smrdia zvnutra. 🥴

zuzinabila
25. aug 2024

@mama4444 ziadne gumaky by som na zimu nekupila,jedine snehule s podrazkou do snehu. Mame kaucukove gumaky s ovcou kozusinou ale max.do jesene..

misana84
25. aug 2024

My fungujeme na gumákoch Konges slojd …. Nikdy nemala studené nohy, kozusina hreje, nikdy nebola mokrá… do captavej zimy 👍

misana84
25. aug 2024

En fant pozor nie sú na vysoký nart…

letfenixa
25. aug 2024

Demar mammut sú celkom dobré, lebo tá vlnene vložka sa dá vybrať a vysusit.

moonlight1210
25. aug 2024

Mali sme kedysi z lidla. Vlozka sa dala vybrat a vyprat. Podla nej som si obkreslila strih a vlozky usila este dve. Na striedacku.

bubacik2
29. aug 2024

Enfant sú akurát na parádu, je pravda, že sa ťažko sušia a to vnutro potom zatuchne.

nikynike
29. aug 2024

Minulu zimu som kupila aj mne aj detom. Kozusina sa rychlo utlacila, dokonca vydrala nosenim az na taky igelit pod nou a smrdela ta ovcina poriadne. Detom v tom bola zima, nohy mali studene. Najprv som si myslela ze je to nejaky zazrak, ale realne je to uplne k nicomu. Po zime leteli do kosa.