Je potrebná hrubšia čiapka pre novorodenca v septembri?
Dobrý deň. Termín mám začiatkom septembra (koncom augusta) a idem akurát staršej dcére dať ušiť čiapku na mieru. Premýšľala som, že by som rovno už zobrala aj bábätku. V septembri podľa vás bude stačiť pre novorodenca ešte tenšia čiapka na von ? Staršia dcéra je decembrová, tak som sa nemusela nad tým zamýšľať. September býva ešte dosť teplý, ale zase novorodenec potrebuje teplo. Tak či objednam rovno zimnú 😅
@anonym_autor tenka uplne staci zas netreba prehrievat dieta
aby bolo tomu babatku tá čiapka aj dobrá. mojmu taká uplne babatkovská nebola ...
Mám septembrové dieťa, čiapku som začala dávať po mesiaci, keď sa ochladilo. Mali sme len tenkú, v zime na nej kapucňu z bundy. Za mňa je zimná pre bábo v kočíku zbytočnosť
@anonym_autor nie zimnuuuu 😅 syn nosil od little angel outlastovu a som s nimi mega spokojná, máva ekzém aj vo vlasoch a tieto čiapky boli záchrana ktorá ho neskriabala a neprehrievala
@anonym_autor nie zimnuuuu 😅 syn nosil od little angel outlastovu a som s nimi mega spokojná, máva ekzém aj vo vlasoch a tieto čiapky boli záchrana ktorá ho neskriabala a neprehrievala
@anonym_f1850b nechcem objednávať zimnú, pokiaľ ju nebude treba, a kým ju bude treba, tak môže z nej aj vyrásť 🙂
@biba_18 Tak možno objednam trošku väčšiu 🤔
@anonym_bf7bfc v kočíku je to možné, ale plánujem dieťa dávať aj do nosiča, ak tam teda bude chcieť byť 😅 tam by asi kapucňa nebola veľmi vyhovujúca
@mullerova46 dobre, ďakujem, lebo fakt som nemala predstavu 🙈
@anonym_f1850b nechcem objednávať zimnú, pokiaľ ju nebude treba, a kým ju bude treba, tak môže z nej aj vyrásť 🙂
@anonym_bf7bfc v kočíku je to možné, ale plánujem dieťa dávať aj do nosiča, ak tam teda bude chcieť byť 😅 tam by asi kapucňa nebola veľmi vyhovujúca
@anonym_autor ja som nosila v nosiči s kuklou od little angel a pre seba som mala od nich nákrčník ktorý mi chránil celý hrudník. Odporúčam ich výrobky, nie sú hrubé ale sú dostatočne teplé a keď budete mať nosiacu mikinu alebo bundu bude stačiť dať čiapku a kapucňu od mikiny 🙂
@anonym_autor Tam je kapucňa ešte lepšia, neprefúka ju. Keď niekam vojdeš vieš ju zložiť a tenká čiapka ostane.
Veru. Davala som tensiu. Mam prveho syna 4.9. A ak mali bundicu s kapucnou. Navyse v kociku vo vanicke tiez ok.
Do nosica bola super kukla, tensiu sme mali tiez little angel z outlast smyk a na zimu zase merino od froggywear.. a na jesen urcite tensiu ciapku

V septembri by som zimnú nedávala určite.
A prečo nemôžeš objednať aj aj?