icon

Je potrebná hrubšia čiapka pre novorodenca v septembri?

11. feb 2026

Dobrý deň. Termín mám začiatkom septembra (koncom augusta) a idem akurát staršej dcére dať ušiť čiapku na mieru. Premýšľala som, že by som rovno už zobrala aj bábätku. V septembri podľa vás bude stačiť pre novorodenca ešte tenšia čiapka na von ? Staršia dcéra je decembrová, tak som sa nemusela nad tým zamýšľať. September býva ešte dosť teplý, ale zase novorodenec potrebuje teplo. Tak či objednam rovno zimnú 😅

anonym_f1850b
11. feb 2026

V septembri by som zimnú nedávala určite.
A prečo nemôžeš objednať aj aj?

anonym_d5c951
11. feb 2026

@anonym_autor tenka uplne staci zas netreba prehrievat dieta

biba_18
11. feb 2026

aby bolo tomu babatku tá čiapka aj dobrá. mojmu taká uplne babatkovská nebola ...

anonym_bf7bfc
11. feb 2026

Mám septembrové dieťa, čiapku som začala dávať po mesiaci, keď sa ochladilo. Mali sme len tenkú, v zime na nej kapucňu z bundy. Za mňa je zimná pre bábo v kočíku zbytočnosť

mullerova46
11. feb 2026

@anonym_autor nie zimnuuuu 😅 syn nosil od little angel outlastovu a som s nimi mega spokojná, máva ekzém aj vo vlasoch a tieto čiapky boli záchrana ktorá ho neskriabala a neprehrievala

autor
11. feb 2026
@mullerova46

@anonym_autor nie zimnuuuu 😅 syn nosil od little angel outlastovu a som s nimi mega spokojná, máva ekzém aj vo vlasoch a tieto čiapky boli záchrana ktorá ho neskriabala a neprehrievala

@anonym_f1850b nechcem objednávať zimnú, pokiaľ ju nebude treba, a kým ju bude treba, tak môže z nej aj vyrásť 🙂

@biba_18 Tak možno objednam trošku väčšiu 🤔
@anonym_bf7bfc v kočíku je to možné, ale plánujem dieťa dávať aj do nosiča, ak tam teda bude chcieť byť 😅 tam by asi kapucňa nebola veľmi vyhovujúca
@mullerova46 dobre, ďakujem, lebo fakt som nemala predstavu 🙈

mullerova46
11. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f1850b nechcem objednávať zimnú, pokiaľ ju nebude treba, a kým ju bude treba, tak môže z nej aj vyrásť 🙂

@anonym_bf7bfc v kočíku je to možné, ale plánujem dieťa dávať aj do nosiča, ak tam teda bude chcieť byť 😅 tam by asi kapucňa nebola veľmi vyhovujúca

@anonym_autor ja som nosila v nosiči s kuklou od little angel a pre seba som mala od nich nákrčník ktorý mi chránil celý hrudník. Odporúčam ich výrobky, nie sú hrubé ale sú dostatočne teplé a keď budete mať nosiacu mikinu alebo bundu bude stačiť dať čiapku a kapucňu od mikiny 🙂

anonym_bf7bfc
11. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tam je kapucňa ešte lepšia, neprefúka ju. Keď niekam vojdeš vieš ju zložiť a tenká čiapka ostane.

maryetta
11. feb 2026

Veru. Davala som tensiu. Mam prveho syna 4.9. A ak mali bundicu s kapucnou. Navyse v kociku vo vanicke tiez ok.

anonym_6d32c3
11. feb 2026

Do nosica bola super kukla, tensiu sme mali tiez little angel z outlast smyk a na zimu zase merino od froggywear.. a na jesen urcite tensiu ciapku