Je praktickejšie pre dieťa body alebo tričká?
Ahojte ženy idem dcére popozerať nejaké veci na leto s krátkym rukávom len sa akosi neviem rozhodnúť či body alebo už tričká. Čo je podľa vás praktickejšie? Má 21 mesiacov a ešte nosí plienky. Ďakujem
Kupovala by som už tričká, je predpoklad, že v lete budete odplienkovávať - tričko je teda aj praktickejšie, okrem toho, že je nebude tak teplo ak v body
Kupovala by som už tričká, je predpoklad, že v lete budete odplienkovávať - tričko je teda aj praktickejšie, okrem toho, že je nebude tak teplo ak v body
Na spanie v lete by som dala dlhé tričko / nočnú košieľku
Ja by som dala body keď ešte má plienky.
Ked bolo primerane teplo spavala v bodynku, to som uz aj zabudla 😄, ale v horucavach len plienka s krataskami/gatkami a tielko alebo hola (v byte nemame klimu, ale saunu za to ano)
mám takmer 2 ročnú, veľkosť nosí medzi 86-92 ako kedy, ale teda už jej kupujem na letí len tričká, body mi prídu nepraktické aj keď ešte nosí plienky ☺️ zároveň vidím, že aj ona sa lepšie cíti v tričkách ako v bodyčkách
Syn mal rok a pol v lete a nosil tričká. Mali sme aj body ale nenosil ich. Spával v tričku a muselinovom vaku.
Toto leto to plánujem robiť rovnako 🙂
Body moja ich ešte nosila V tomto čase mali sme tričká alebo body nám vyhovali viac. Ale moja nosila plienky V tom veku ešte ani sme neoplienkovali.

Na leto tričká, v body jej bude teplo, aspon mojej bolo, plus trenovaniu nocnika bodynka neprospievaju