icon

Je softshellová bunda pre deti dostatočne teplá?

11. okt 2025

ahojte, dosla mi zimna bunda z kiwi ale pripada mi to tenke, len 2 vrstvy. Nedoslo k chybe? strasne tenke mi to pride pre malu

reela
11. okt 2025

@anonym_autor ja softshellky mam len na jesen/jar/prechodne obdobie, na zimu uz nieco, co ma vovnutri zateplenie

martinka17
11. okt 2025

Ja mám zimnú softshelku, je tenká ale tepla avšak je to bunda na aktívny pohyb, preto je tenká. Mala by si jej pod bundu dať kvalitné technické oblečenie, nebude jej zima.

belllinka
11. okt 2025

Je to bunda na sportovanie, cize asi nie na normalne nosenie pre dieta v zime. Pripadne na jar a jesen.

simsalabim
11. okt 2025

Ja mam softshellku v zime na rychlu chodzu (tep130-140), vtedy mi nie je zima, len jednu vrstvu mam pod nou. Ale ak idem na lezernu prechadzku, musim si dat zimnu bundu alebo viac vrstiev pod softshellku, inak by mi bolo zima.

simona20201309
11. okt 2025

@anonym_autor áno zimný softshell je tenký aj keď je podšity. Ja ho dávam len na chladnejšiu jesen.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2025

Zimnu softshelku nosim v zime na bezky, ale su ludia, ktori ju nosia bezne v zime a staci im.

slavomira236
11. okt 2025

@anonym_autor shofshelky nosime na chladnejsiu jar a jesen . V zime by som v nej zamrzla ken pro prechadzke. Mozno kto chodi vetsinou autom tak mu staci ja chodim peso alebo bicykel po meste

anonym_abfb3d
11. okt 2025

To na zimu určite pre malé dieťa nie. Myslím na bežné nosenie. Mojim je niekedy zima aj riadnej zimnej, keď sme dlhšie vonku na prechádzke a je riadna zima, nieto ešte v tomto tenkom. To by pomrzli. Taká tenká na jar alebo jeseň.

pralinka86
11. okt 2025

To bude mat ideal na teraz obdobie, ked je tak nijako, plus minus 10 stupnov

barbie2023
12. okt 2025

A vo chces aby mal paplón? Veď to dieťa sa hýbe a zahreje oveľa skôr ako dospelí ak mu vlastne dovolíš hýbať sa. A na to potrebuje mať tenšie oblečenie ,aby mu nebránilo v pohybe a nespotilo sa. Neznášam toto preobliekanie. Deti v tom sa nevedia hýbať a iba sa potia a potom su hneď choré. Ak keď zafúka vetrík tak hneď majú teploty. Nie, to je dobrá bunda . softshell je super aj vetru odolný

kathhii
15. okt 2025

Klasický softhell s podšívkou napríklad Unuo nosíme na jar a jeseň do 10 stupňov... Keď je sychravé počasie niekedy im dám aj vestu, lebo kričia že im je zima...