icon

Jesenný šatník pre dieťatko: Čo by mal obsahovať?

11. sep 2024

Ahojte maminky, tie, ktoré máte prehľad, z čoho by sa mal skladať jesenný šatník pre 10-11 mesačné dieťatko? Druhy oblečenia a počet kusov. Chystám sa spraviť veľký nákup a nechcem nič vynechať alebo niečo prehnať.

martyzpp
11. sep 2024

Mne sa velmi zisiel softshallovy overal. A potom klasika ciapka s nakrcnikom, najskor taka tensia a potom hrubsia. Teplaciky, body, nejaka mikinka bez kapucne do toho overalu, vysoke ponozky a nejaka bundicka a zateplene nohavice (napr. k doktorovi alebo na nakup).

eriatko_r
11. sep 2024

Ahoj tak za mna body s dlhym rukávom,teplacky,leginky, mikinky,prechodna vetrovka ,ciapky, nakrcnik, hunaty overal,prip.pancusky tenke softshellove čižmičky,ked nechodi...zalezi aka bude jesen - deka, alebo prechodný fusak. V primeranom mnozstve

petronela1985
11. sep 2024

Základ je podľa mňa jesenný overal - buď softshellový alebo taký plyšový. Pod to body, tenká mikina, tepláky/legíny/pančušky. Tak závisí od počasia. Či dieťatko chodí (vyššie zateplené topánky) alebo sedí v kočíku (nepremokavé, neprefúkavé capačky, čižmičky). K tomu dvojvrstvová čiapka.

katpizur
11. sep 2024

nemal by chybat overal do dazda a gumaky do mlak 🙂 a aj na krk nejaka satka taka trojuholnickova.

ella1234
11. sep 2024

A tvoje dieťa chodí? Lebo pisu ti tu o topankach a gumakoch ale teda moje dieťa v takom mesiaci sedelo v kociku vo fusaku. Vobec by som neminala peniaze na ziadnu obuv, max zateplete capacky ak prenasas dieťa vo vajicku z auta domov.
Ani overal do dazda to naco 🤦
Pekne si pockaj na jar ked bude chodiť a potom by som kupovala overal a riešila topanky.
Radšej nech ma kvalitnu ciapku a nakrcnik, klasika pancusky, leginy, body, mikiny, na vrch ak sa bude odkopavat z fusaku tak nejaku softhelovu vrstvu.
A uz záleží ako casto peries podla toho by som kupovala kusy oblečenia.