icon

Kde kúpim topánky pre malé deti?

18. feb 2025

Ahojte v akých obchodoch alebo na akých stránkach zvyknete kupovať deťom topánky? Koľko vás zvyčajne stoja?

kati301
18. feb 2025

Ja som úplne prvé kúpila v obchode jezkobezko(znacka Superfit, boli perfektne, aj keď príšerne drahé 🫠), ale teda časom sa jej snažím kupovať hlavne kvalitne a kožené dobre topánky, skôr poradim značky-mojej veľmi sadli DDStep(letné sandalky boli top), Igor, Protetika(tam som ale nebola som moc spokojná koľko tie topánky vydržali za tu sumu), teraz na zimu mala Geox a super a teraz na jar sme kúpili z CCC Lasocki kids. No a snažím sa držať ceny max 50€.

yanni
18. feb 2025

Záleží ale topánky chceš. Konvenčné nájdeš v hocikde, BF je tazsie najať v kamenných obchodoch, to je veľa v eshopoch.

eternity24
18. feb 2025

Jezkobezko, minifutky, adidas, Zara, zalando, bosacik, podľa toho aké, ak zimné tak nad 50e musíš rátať. Ak hľadáš lacnejšie, tak bazár ako modry konik, Vinted

autor
18. feb 2025

Dakujem baby tiez som kukala protetiku len mne ten ich dizajn sa moc nepaci a uz sme odtial mali jedny dost rychlo sa osuchali na to ake boli drahe. Skusim popozerat tie ostatne stranky co ste napisali.

nyphadora
18. feb 2025

Jezko bezko, maju super filter, cena cca 50 e

autor
18. feb 2025

@kati301 popozerala som a tie DDstep vyzeraju super maju aj velky vyber tak kupim tie dakujem za radu. Jezkobezko drahe a strasne nevkusne to som len kukala ci to myslia vazne tie dizajny😶