icon

Kde kúpiť Labubu?

eva1990
31. júl 2025

Ahojte, kde kupim labubu, pepco, kik....ďakujem

mimaapeto
31. júl 2025

čínsky obchod a bude to lafufu 🙂

zuzubb007
31. júl 2025

Čínsky obchod fejk labubu nikde inde

diewcatqoo
31. júl 2025

@billy_jean teraz pozeram ten odkaz. To vazne je niekto ochotny za taku skaredu hracku dat tolko penazi? 😳

billy_jean
31. júl 2025
@diewcatqoo

@billy_jean teraz pozeram ten odkaz. To vazne je niekto ochotny za taku skaredu hracku dat tolko penazi? 😳

@diewcatqoo áno, to je originál Labubu. Potom sú tie čínske napodobneniny do 20 eur, volá sa to lafufu.

7miriam77
31. júl 2025

Ja som objednala dvoch z allegra, kus stal 8 e. Jasné že sú fake, ale sú super prepracovaní, bola som prekvapená, 9 zubov, mäkký kozusok...len akurát prišli rovnakí ,len jeden má nos ružový a druhý modrý 🤣🤣dcérka sa veľmi potešila a všade ich vláči🤣❤️

miadi
31. júl 2025

Ja som ich videla v gift shop na Bratislavskom hrade ale asi boli fake tiez boli pod 20e ale akoze Neni to jedno ? Ten original je tiez len z čini a velky rozdiel “ kvality” tam nebude. Nastastie mojim sa nepaci to uz skor mne 😂ale Ja to nepotrebujem.

ivett311
Odpoveď bola odstránená
eva1990
autor
1. aug 2025

Nasla som v choice home, kus za 8 eur, viac ako 10 by som za to nedala, ale dievcata sa potesili😀

eva1990
autor
1. aug 2025
@eva1990

Nasla som v choice home, kus za 8 eur, viac ako 10 by som za to nedala, ale dievcata sa potesili😀

Jasne ze fake, ved to je hracka ktora skonci o chvilu s ostatnymi plysakmi niekde v krabici pod postelou😀

3petka
1. aug 2025
@diewcatqoo

@diewcatqoo to vážne? Ja som tiež doteraz cenu neevidovala a myslela som že ok okolo 30 stojí a fejk bude za 15. Ale skoro 90 eur za takú p….. Že je vôbec niekto ochotný dať za to toľké peniaze. Ľudia v dnešnej dobe nepoznajú hodnotu peňazí a veci navôkol.

michaelajednorozec
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
1. aug 2025

Tento pekny Fake 7€. Original 15€

miadi
1. aug 2025

Dnes som videla v gift shop na hrade 🥹

esteris
2. aug 2025

Ľudia hrabe vám. Je to škaredý prvoplanovy gýč a ešte so zlovestným výrazom v ksichte. Názov labubu tiež asi netrvalo dlho vymyslieť.

milosko27
Autor odpoveď zmazal
anonym_6a2850
2. aug 2025
@esteris

Ľudia hrabe vám. Je to škaredý prvoplanovy gýč a ešte so zlovestným výrazom v ksichte. Názov labubu tiež asi netrvalo dlho vymyslieť.

@esteris proste je to len ošiaľ...kazda doba má svojho "Labubu"....mon-či-či tiež nie je daky tazky názov vymyslieť

zooeynka
2. aug 2025
@esteris

@esteris monster babiky su lepsie? Alebo huggywuggy ci ako sa to pise...je tolko otrasnych hraciek, ano aj barbie je otrasna s jej neprirodzenymi telesnymi proporciami .

nat_alia
2. aug 2025
@esteris

@esteris nechapem tuto maniu, otrasna hracka co pritoahne zlo a smolu do domu… Pazuzu 🙂

anonym_1c4a01
2. aug 2025

Ja som minule objednavala plysoveho maca synovi pre kamosku,stal 70eur ale mal 150cm.No ked som pozerala inych,ze 4metrovy maco stal 20000eur,ako uff ale aj ta velkost uff.
To iste aj pri tomto do 100eur je to este ok cena,ale ta za 600eur,tak to by bol jediny darcek a to az pod stromcek,a tiez to ma celkom pekne cm,ze ziadna mala hracka zase.

malinovka333
2. aug 2025
@zooeynka

@esteris monster babiky su lepsie? Alebo huggywuggy ci ako sa to pise...je tolko otrasnych hraciek, ano aj barbie je otrasna s jej neprirodzenymi telesnymi proporciami .

@zooeynka okolo hugywugy bol tiez osial, clanky aby sme to deton nekupovali.ja som to malemu kupila nahodou ako je to skarede je to pekne. Myslim ze deti vsetkl vidia inak. Nahodou je to mile aj ten ci ta labubu

anonym_1c4a01
2. aug 2025

A akurat mi o tom dcera spieva za usami,mama kedy mi objednas labubu.A muz jej hovori,ze no mozme ti objednat lafufu.A dcera:ja nechcem lafufu,slubili ste mi labubu,viete ake je to teraz trendy.9r dcera.
Dobre a teda ten za 90eur je naozaj pravy???celkom by ma to tiez zaujimalo,ako to zistit mimo tych zubov.

anonym_1c4a01
2. aug 2025

Baby dakujem,ruzova krabicka z alzy v utorok u nas,kedze je to prekvapko,ktora postavicka tam bude.

zooeynka
2. aug 2025
@malinovka333

@zooeynka okolo hugywugy bol tiez osial, clanky aby sme to deton nekupovali.ja som to malemu kupila nahodou ako je to skarede je to pekne. Myslim ze deti vsetkl vidia inak. Nahodou je to mile aj ten ci ta labubu

@malinovka333 mne sa labubu tiez ako ksicht zda mily, samozrejme nie natolko aby som si ho*ako dospela zena)zavesila na kabelku, ale deti ho maju rady a novy osial je objednavat nanho oblecenia :/ (jupiiii)

esteris
3. aug 2025
@zooeynka

@zooeynka veru...tie sú tiež otras..

fkata
21. aug 2025

Fake som videla už aj za 10 eur, majú ich u číňana a aj allegro. Čo viem od syna, líši sa iba v tých zuboch, ale my máme v tomto smere asi šťastie, on ho nechce.
Na Minecraft, Stitch, Bluey a Brainrot už toľko šťastia nemáme, to už kupovať musím.
Budem rada, ak v ZŠ nebudú zbláznené deti za Labubu, lebo sa mi to zdá neskutočná cena, popritom je to naozaj nič. Ja som už videla aj za 300 eur.

gabrielkaa
21. aug 2025
@fkata

Fake som videla už aj za 10 eur, majú ich u číňana a aj allegro. Čo viem od syna, líši sa iba v tých zuboch, ale my máme v tomto smere asi šťastie, on ho nechce.
Na Minecraft, Stitch, Bluey a Brainrot už toľko šťastia nemáme, to už kupovať musím.
Budem rada, ak v ZŠ nebudú zbláznené deti za Labubu, lebo sa mi to zdá neskutočná cena, popritom je to naozaj nič. Ja som už videla aj za 300 eur.

@fkata Dcéra hovorí, ze práve tie fejky sa líšia úplne vo všetkom. Ale tiež nie je fake ako fake. Že niektoré sú veľmi podarene kópie a niektoré veľmi zle, že ručičky nožičky take divne, že to tam hneď vidno, že je to proste lacná kópia 🙂. Ona potom tiez netúži, ale neminula ma ina figúrka tiež veľmi obľúbená tam v Ázii. Ale ta je veľmi pekná.

fkata
21. aug 2025
@gabrielkaa

@fkata Dcéra hovorí, ze práve tie fejky sa líšia úplne vo všetkom. Ale tiež nie je fake ako fake. Že niektoré sú veľmi podarene kópie a niektoré veľmi zle, že ručičky nožičky take divne, že to tam hneď vidno, že je to proste lacná kópia 🙂. Ona potom tiez netúži, ale neminula ma ina figúrka tiež veľmi obľúbená tam v Ázii. Ale ta je veľmi pekná.

@gabrielkaa môže byť. Ja som videla 1 fake a bol celkom obstojný, ale aj tých 9 - 15 eur je podľa mňa neskutočne veľa. Ja už iba dúfam, že zo ZŠ nepríde syn zase s nejakou somarinou, keďže ani Minecrafty nie sú lacný špás.

gabrielkaa
21. aug 2025
@fkata

@gabrielkaa môže byť. Ja som videla 1 fake a bol celkom obstojný, ale aj tých 9 - 15 eur je podľa mňa neskutočne veľa. Ja už iba dúfam, že zo ZŠ nepríde syn zase s nejakou somarinou, keďže ani Minecrafty nie sú lacný špás.

@fkata Tým som si prešla. Najprv hračky, potom oblečenie a kozmetika a teraz všetko 😆. Ty máš chalana, takze to nebude až take 😂