icon

Kde nájsť elegantný kabátik pre 8-ročnú?

1angelika
22. sep 2024

Ahojte žienky , viete mi poradiť eshop alebo kamennú predajňu kde by som zohnala niečo elegantné prechodné pre dievča? Nie slávnostné, skôr bežné ale také elegantnejšie ..kabátik, plášť. Kde sa pozriem samé široké rozgajdané bundy. Pre 8 ročnú štíhlu slečnu. Ďakujem 🥰

matovicova
22. sep 2024

@1angelika next

milanemila
22. sep 2024

@1angelika tiez si myslim, ze urcite najdes v nexte alebo aj mayoral, obcas aj reserved alebo h&m

1angelika
autor
23. sep 2024

@ukgirls Ďakujem, tam sú krásne kúsky 😍 idem to pozreť ako je to s dodaním na Slovensko

bubacik2
24. sep 2024

Skúste ešte Zuppa, tá má krásne veci 🙂

didi44444
1. nov 2024

@1angelika dobry den 🙂 skusali ste objednat z tej stranky? Je overena? Ďakujem 🙂

ukgirls
1. nov 2024

@didi44444 sice sa nepytas mna ale stranka-obchod je pravy ..moja dcera ma odtial aj kabat a mala aj kopu siat vratane plaviek etc.. mam tu vyhodu nakupovat priamo v obchode a ed su zlavy v outlet predajni tak sa da za peknu cenu .. aj tento rok som jej odtial kupila kabat za 30 chodi jak pav lebo ju kazdy chvali :-P a viem ze znama objednavala na sk a prislo vsetko v poriadku

didi44444
1. nov 2024

@ukgirls ďakujem krasne! A za 30€ je skôr tenší alebo hrubší?

ukgirls
1. nov 2024

@didi44444 taky normalny kqbat ..ako mam ja na jesen .. on povodne stal 70... je kvalitny...

didi44444
8. nov 2024

@ukgirls pekny den, prosim Vas , ako ste to objednali? Ja na tej stránke nemam vôbec možnosť doručenia na slovensko. Dakujem 🙂

ukgirls
9. nov 2024

@didi44444 ja som v anglicku takze som kupila priamo v obchode ,ale iste maju delivery na slovensko ...znama objednava stale ... a teraz som namatkovo hodila nieco do kocika a dala slovensko a nebol problem
Delivery information
View a different country
Slovakia
STANDARD DELIVERY
Price: €8.90 or free for orders over €100
Delivery Time: 4 - 7
EXPRESS DELIVERY
Price: €19.90
Delivery Time: 2 - 3