icon

Kde nájsť kvalitné a cenovo dostupné detské futbalové dresy?

juliasb
3. dec 2024

Ahojte prosím rodičia futbalistov - kde kupujete futbalové dresy? Ja som zúfalá, lebo som nikdy netušila, že to je tak ťažko zohnať.
Môj syn ma iba 7 rokov tak zas nechcem, aby stáli 200€/jeden ale zasa tiež nechcem aby to bol úplný nekvalitný šmejd.
Ďakujem za každú radu

marhulka13
3. dec 2024

@juliasb skus v decathlone. Ci aký dres myslis?

veklipo
3. dec 2024

Next ma bavlnene.,

juliasb
autor
3. dec 2024

@marhulka13
@veklipo
Zabudla som napísať, že najpodstatnejšia vec ma drese je pre neho meno futbalistu zozadu 🙂 a taky nemajú žiaľ ani v Next ani v Decathlone. My sme také našli akurát tak v Bulharsku na trhu :D

marca12
3. dec 2024

@juliasb su rozne eshopy,kde sa da kupit dres. Pre nenarocne dieta sa da kupit. Ale ked si pozries ten dres detailnejsie,tak su riadne dovrzane napr.vsimni si logo.

sendy1977
3. dec 2024

@juliasb my sme kupovali synovcovi u "činana" , tiež ma 7 r a páči sa mu, nosil ho pokiaľ bolo pekné počasie von na ihrisko. Teraz na Vianoce mu jeho mamka objednáva ten
https://obchod.slaviaflorbal.cz/dres-fbc-slavia...
ale oni sú Slovanisti. Skús pozrieť aj iné futbalové kluby či maju aj oni podobnú ponuku

didush27
3. dec 2024

@juliasb kukni givsport.sk a nechaj si vytlačiť na neho čo len chceš.. ja tak robím pre syna brankára

markusrasford
3. dec 2024

@juliasb kúp dres a zober ho do reklamnej agenturi kde mu meno futbalistu nalepia. U nás sa dá taky dres "vyrobit" vo futbal shope. Maju aj stránku môžeš sa inšpirovať.

alenka58
Odpoveď bola odstránená
zuzanaam
3. dec 2024

tiež sme nevedeli zohnať, alebo boli strašne drahé, až si dcéra nakúpila na dovolenke v grécku. Pozerala by som v secondhandoch, tam také detské občas vídam, ale hneď sa minú.

evka_s
3. dec 2024

@juliasb máme asi 3 dresy z tohoto eshopu: https://www.futbalovedarceky.sk Většina samozřejmě není originál, ale syn má skoro 9 a z oblečení vyroste za 3 měsíce, to mu nebudu kupovat originál Ronalda za 150 €. Ale kvalita jako taková je dobrá, dávám běžně i do sušičky jsou ok

pininka1
3. dec 2024

Aj ja objednávam cez futbalovedarceky.sk aj a menom a číslom som mu dala teraz urobiť.