Kde zohnať kvalitné legíny pre chlapca?
Ahojte. Poradte, prosim, kde kupujete leginy pre chlapcov do skolky - nie uplne tenke, ale ani extra teple, skor mierne zateplene, s pevnejsou latkou. Doteraz sme mali Lupilu a Name it, ale to bolo z druhej ruky a momentalne neviem nic podobne zohnat. Vdaka 🙏.
Lindex, hm, tchibo, zara
Na vintede kupujem od jednej pani z Poľska ktorá šije. Vždy kúpim aj 5-10 ks naraz a mám pokoj.
Mierne zateplene som kupovala v pepcu ale uz v synovi velkosti pre chlapcov nemaju. Teraz kupujem v hm cierne v dievcenskom oddeleni, super je ze maju na pase nastavitelnu gumu. Pripadne niekedy tesco mava v takej primeranej cene aj s obrazkami..
Dakujem vsetkym za tipy 🙏👍
Na vintede kupujem od jednej pani z Poľska ktorá šije. Vždy kúpim aj 5-10 ks naraz a mám pokoj.
@lucijalucy môžem poprosiť nick?dakujem
Synovi som kupovala Lindex na zimu..jemne zateplene a na to si dal iba oteplovacky.
Lindex je jediná značka ktorá má perfektné tieto legíny dajú sa prispôsobiť šírke bruška, majú rôzne farby, vzory a sú super zateplené, cena za jedny je okolo 12-15 eur
Ja som kupila pred zimou hadam 8 z lindexu. Prvy aj posledny krat. Jedny uz maju dieru na kolene. Jedny dokonca dieru za kolenom. Teplaky na kolene zvnutra tiez uplne vydrate, zostala len tenka trickovina. Za tie peniaze, to vydrzi velmi malo. Mozno pre deti, ktore sa nehraju na zemi a len v tom sedia a chodia. Inak vyzerali velmi pekne, mierne zateplene, makke, cista bavlna..ale vykon nula bodov.

Tesco a next