Koľko podprseniek kúpiť pre 15-ročnú dcéru?
Kolko podprseniek ste kúpili vaším 15 dcéram
Aspon dve ked sa jedna perie aby mala druhu.
Ale fakt sa na toto pytas? Tolko kolko bude potrebovat. My nevieme ake ona ma aktivity
Záleží ako sa potí a ako často perieš. Napríklad podľa mňa nie je vhodné mať tú istú na šport a potom v spotenej stráviť aj zvyšok dňa.
Naša dcéra má 10 rokov a má tie športové - krátke tielko s gumičkou. Má ich asi 15, lebo má v rôznych farbách, čierne asi 5 kusov, biele, ružové, zelené, s potlačou,.. 😀
Zavisi, co nosi, ci treba riesit aj biele alebo telove alebo jej stacia cierne, ak sportuje, nieco pohodlne, plus rezerva, nech stihas prat. Casto predavaju trojbalenia - biela, cierna, telova, prip. ina kombinacia, ako zaklad by malo stacit.
Tak hádam aspoň aj jednu športovú, ak sa venuje nejakým aktivitám, nie? Každopádne, dosť divná otázka. 🙂 Však to je úplne individuálne. Minimálne teda ale asi dve na bežné nosenie, aby mala čo nosiť aj v prípade, ak sa jedna bude prať.
5 ks /2x biela, 2x čierna, 1x telová/ + 2 ks športové
Vsak to si uz aj sama moze vyberat.
Kazdopadne by som minimalne z kazdej farby jednu -telova, cierna, biela.
A 1-2ks na sport.
Moja dcéra má asi 6ks. Nikdy nekupuje len jednu. Kúpi aj 2-3 rovnaké, keď jej sadne. Tak isto aj ja.
Biela, čierna, telová
No tak asi koľko potrebuje.Co máte limit na spodné prádlo?
Moja - trochu starsia - ich ma minimalne 10.
Nech si kúpi sama koľko potrebuje. Doteraz nenosila?
v 15 som mala 0 😀 som do nej nemala co dat .. a zalezi ake ma prsia a ci ju potrebujes... moja dcera ma sportove na lentilky ale to ma len aby machrovala ... mladym take stacia .. 2-3 aby mala na vymenu
Ja mam podprseniek dost ale striedam tak zo tri obľúbené, periem vacsinou denne tak vždy mi vyjde mat oblubenu. Nesportujem. Minimálne 5ks by som 15rocnej zaobstarala, teda najlepšie do obchodu a sama nech si vyskusa a vyberie.
Tak snáď sa to pýta otec. V tom pripadne podľa toho ako často sa u vás perie. Napr. v lete vystriedam tak 3-4 za týždeň lebo sa potím. Periem väčšinou len cez víkend, čiže musím mať aspoň 6-8ks.
Tak keď som mala 15 podprsenky mi už určite nekupovala mama veď to si snáď vie kúpiť sama aj aké jej sedia aj koľko potrebuje nie?
Stačia 4 - na jar, leto, jeseň a na zimu.
Ty ich máš koľko?
2
9/10 opýtaných pätnásťročných chalanov hovorí, že nemáš kupovať žiadnu.
😉😜😃
No moja si od trinástich kupuje sama. Ani neviem koľko ich má. Ale treba určite aspoň 8 až 10. Minimálne

potrebuješ porátať aj gaťky? že nech nechodím do skrine 2krát... 😉