Kombinéza alebo oteplovačky pre 3- až 4-ročné deti
Hellou zeny, kombinéza pre 3-4r deti, využili ste ci su lepšie oteplovacky? D
Asi zalezi kde byvate a co robite..
Na juhu, kde je sneh 3x za zimu a priemerna zimna teplota 1 stupen, sa neoplati kombineza. Zimnu bundu treba stale, na nohy stacia teple softshellky, oteplovaky fakt len ak sa ide kdesi na korcule, sankovanie/lyzovanie
Ale ak ste akcna rodina alebo zijete tam ze je casto ozaj zima, tak ta sa vyuzije aj kombineza, respektive na prestriedanie kym uschne bunda a oteplovaky
@anonym_23a87e vieš co žijeme na juhu, no chodime často za snehom. Minulú zimu mal oteplovacky a bundu a moc sa za snehom nešiel roztrhať. No tuto zimu sa vala, skáče, spod bundy som mu vyberala nie raz sneh, no nebola som spokojná s oteplovackami a aj sa mu v tom ťažko hýbalo.
Tak rozmýšľam ze mu objednám kombinézu, ale neviem ci to nie je pre tak "velke" dieta uz zbytočne.
Pre chlapca ano, pre dievca nie, kvoli malej potrebe. Dievcatko by sa z toho muselo takmer uplne vyzliect.....
V tomto veku sú samostatná bunda a nohavice praktickejšie a lepšie využiteľné. Bunda kvalitná so snežným pásom, sneh sa pod ňu nedostane.
Prípadne súprava, kde sa dá bunda zipsom spojiť s nohavicami. V overale sa ťažko hýbe, zle sa oblieka, keď vojde do vnútra, nedá sa ľahko vyzliecť.
Za mňa je overal len pre dieťa čo leží, sedí v kočíku a nehýbe sa.
Asi by som potom kupila.. ono je to aj tych materialoch
Tie veci vedia byt aj lahke, funkcne a pritom teple, takze az tak neobmedzuju pohyb
@anonym_23a87e vieš co žijeme na juhu, no chodime často za snehom. Minulú zimu mal oteplovacky a bundu a moc sa za snehom nešiel roztrhať. No tuto zimu sa vala, skáče, spod bundy som mu vyberala nie raz sneh, no nebola som spokojná s oteplovackami a aj sa mu v tom ťažko hýbalo.
Tak rozmýšľam ze mu objednám kombinézu, ale neviem ci to nie je pre tak "velke" dieta uz zbytočne.
@anonym_autor Nie je to zbytocne. Je to super vec. Ak ta tlacia peniaze pozri sportisimo alebo decathlon. Tie zo sportisima su lahke a teple. Lepsie sa v tom hybe ako v oteplovackach. Vyuzije ju aj viac rokoch po sebe.
Od toho veku mala zvlast ,prakticke koli Wc alebo vela x nosila bundu len ….
Ja som mojim detim kupovala vzdy oteplovacky a bundu. Ked je teplejsi jednoducho vymenime za softshellky. Ked chcu curat tak sa z toho jednoduchsie vyzlecu. Pre mna ta kombineza je strasne neprakticka. A to chodime aj lyzovat a korculovat.
@anonym_autor mne vyhovovali viac dvojdielne. Dovalali gate, dala som druhe. Praktickejsie su dvojdielne aj ked potrebuju ist na WC. Kombineza by mi urcite jedna nestacila.
Ja mam teraz pre syna supravu oteplovaciek s vyvysenym pasom a bundou, ktore sa daju spojit zipsom do kombinezy. Tiez som zvazovala, ci overal, ci oteplovacky a toto je uplne super riesenie, nemenila by som.
@anonym_autor žijeme v Poprade. 2 deti - 3 ročný má 2 overaly 3 lyžiarske súpravy. 4,5 ročný 3 bundy lyžiarske 5 lyžiarskych nohavíc a aj tak nič nerobím len periem lebo nemajú čo obliecť.
Za mna praveze overal 🙂 moze sa aj valat v snehu, kotulat po svahu a nevojde sneh pod bundu. S wc nema problem, tak ci tak by vyzliekla bundu aj stiahla oteplovacky.
Ma v sezone aj overal aj oteplovacky+bundu na prestriedanie.
Moja ma aj aj. Kedze sa vala kade tade a v zime je skor capanica ako primrznuta zem ci nebodaj sneh, vyuzivame obe - k tomu este aj zateplene softshellky na "teplejsie dni".
Do snehu si sama pyta radsej kombinezu.
Používame oboje. Aj keď má otepľovačky, tak si musí pri cikaní vyzliecť bundu

Asi zalezi kde byvate a co robite..
Na juhu, kde je sneh 3x za zimu a priemerna zimna teplota 1 stupen, sa neoplati kombineza. Zimnu bundu treba stale, na nohy stacia teple softshellky, oteplovaky fakt len ak sa ide kdesi na korcule, sankovanie/lyzovanie
Ale ak ste akcna rodina alebo zijete tam ze je casto ozaj zima, tak ta sa vyuzije aj kombineza, respektive na prestriedanie kym uschne bunda a oteplovaky