Ktoré zimné topánky sú najlepšie pre batoľa?
Dobrý večer , aké topánky mám kúpiť pre syna ktorý práve začína sám chodiť ? (12mesiacov) , čiže ide o topánky (cizmy) na prvé kroky. Vôbec netuším čo mám kúpiť. Ďakujem
@anonym_autor zimne capacky a ked sa rozchodi, co koze trvat aj celu zimu, tak barefoot topanocky.
A ja by som kupila normálne celorocne topanky.
@anonym_autor barefoot nech ma flexibilnú podrážku a naučí sa správne klásť nohy ale pri prvých topánkach by som šla do predajne a vyskúšala priamo aby ste videli či v nich vie chodiť, či sú mu pohodlné 🙂 a do predajne sa nachystajte s chrumkami aby vám vydržal skúšanie 😁
@anonym_autor súhlasím s @mullerova46 , tiež sme tak boli. Odmerali mu nožičky, a podľa tvaru jeho nôžky priniesli pár modelov. Všetky mu sadli, hneď sme mali vybrané
@anonym_autor súhlasím s @mullerova46 , tiež sme tak boli. Odmerali mu nožičky, a podľa tvaru jeho nôžky priniesli pár modelov. Všetky mu sadli, hneď sme mali vybrané
@nikolani ale odkiaľ? Z akej predajne prosím vás ?
@anonym_autor podľa toho z kadiaľ si. Ale nie je veľa predajni treba pozrieť v konkrétnom meste kde predávajú aj barefoot
@nikolani ale odkiaľ? Z akej predajne prosím vás ?
@anonym_autor my sme boli v bububu, aktuálne už sídlia v Bratislave. Neviem odkiaľ si, ale keď si dáš do Googlu kammene predajne s barefoot obuvou, určite ti nájde aj v tvojom okolí 🙂 prípadne ti tu v nejakej skupinke mesta v ktorom bývaš alebo v nejakej barefoot skupinke lepšie poradia kam chodia
@anonym_autor froddo barefoot

@anonym_autor barefoot nech ma flexibilnú podrážku a naučí sa správne klásť nohy ale pri prvých topánkach by som šla do predajne a vyskúšala priamo aby ste videli či v nich vie chodiť, či sú mu pohodlné 🙂 a do predajne sa nachystajte s chrumkami aby vám vydržal skúšanie 😁