icon

Ktorú veľkosť pyžamka od Nextu vybrať pre dieťa?

kristinkaris
25. aug 2025

Ahojte chcem nakúpiť pyžamká z nextu len teda Dočítala som sa že sú menšie ako napr také h&m myslite že 56tka je moc malinká a kúpiť radšej rovno 62?

amelia89
25. aug 2025

@kristinkaris Ja som mala aj 56ku z nextu ale vydrzala mi mozno 2-3 tyzdne. Takze podla toho a podla toho ake velke babatko sa narodi tiez no..
Ako vsetci vzdy hovoria ze az od 62ky ale moje deti mali 3.5 a 3.8 kg a normalne nosili prvy tyzden aj 50tku,56tku chvilku a potom 62ku. Nie je to nadlho to je jasne 🙂

anonym_d66077
25. aug 2025

@kristinkaris a nedostanes nejaké oblecenie od rodiny? Lebo tieto maličké cisla reálne využije tak 2tyzdne, to nestíhajú babatka častokrát ani vynosiť a sú úplne ako nove. Ja som kupovala už skôr vacsie pyzamka, tie ponosili apson mesiac dva.

kristinkaris
autor
25. aug 2025
@anonym_d66077

@kristinkaris a nedostanes nejaké oblecenie od rodiny? Lebo tieto maličké cisla reálne využije tak 2tyzdne, to nestíhajú babatka častokrát ani vynosiť a sú úplne ako nove. Ja som kupovala už skôr vacsie pyzamka, tie ponosili apson mesiac dva.

@anonym_d66077 niečo som dostala ale tie pyžamká mi ešte práve chýbajú

anonym_780168
25. aug 2025

Velkostou sedia tak ak maju. Ano su mensie ako h&m ale h&m ma vacsie veci. Tam ked kupis 56 tak to bude nosit tak o mesiac 😁. Ja som kupovala z nextu pyzamka aj body. Tusim velkost 62-68 (3-6 mesiacov). To vynosil celkom dost. Zalezi aj ake velke budes mat babo. Ta 56ka to z toho ozaj rychlo vyrastie. To ti odporucam ozaj len nieco malo kupit a prestriedat. My sme ju mali max 2 tyzdne.
Napriklad pepco ma zas male velkosti. Tam 56ku ani nenatiahol.

lucia13022023
25. aug 2025

Podľa mňa Next o číslo väčšie. Ak si si není istá, objednaj zo zalanda a vrátiš

evcagabi
25. aug 2025
@anonym_780168

Velkostou sedia tak ak maju. Ano su mensie ako h&m ale h&m ma vacsie veci. Tam ked kupis 56 tak to bude nosit tak o mesiac 😁. Ja som kupovala z nextu pyzamka aj body. Tusim velkost 62-68 (3-6 mesiacov). To vynosil celkom dost. Zalezi aj ake velke budes mat babo. Ta 56ka to z toho ozaj rychlo vyrastie. To ti odporucam ozaj len nieco malo kupit a prestriedat. My sme ju mali max 2 tyzdne.
Napriklad pepco ma zas male velkosti. Tam 56ku ani nenatiahol.

@anonym_780168 mne sa to velmi paci na H&m, 68 nosi uz pomaly pol roka a to ma teraz uz 76cm 😅😅😅 a konecne nieco poriadne "zodrala" 😅😅
@autorka podla mojej skusenosti, next kupujem cislo podla cm

kristinkaris
autor
25. aug 2025

Kúpim teda iba 3ks 56tiek a zvyšok už väčšie ďakujem ☺️

jankadr
26. aug 2025

Byť tebou na toto mini kuknem bazár.To kúpiš v top stave a Next pyžamá máme od 62 od overalov a syn teraz nosí od nich pyžamo 170🙂Top kvalitná bavlna

kris_tin257
26. aug 2025

Tak hlavne H&M má asi najväčšie číslovanie 😀 next číslovanie sedí, 56ky stačí do 5ks, určite na začiatok 3-4 a uvidíš keď sa bábo narodí 😊