icon

Najlepšie topánky pre 11-mesačné dieťa na von

13. nov 2025

Viete poradit ake topanocky pre dieta 11mesacne na von? Stavia sa a sparvi este len krok, dva .. ked sme von chce ist na zem.. musi byt znacka dd step a pod ? Alebo moze but aj nike, adidas snehule? Vobec sa v tom nevyznam ze aka je vhodna obuv alebo snehulove capacky? Dakujem

anonym_d95dc0
13. nov 2025

@anonym_autor neviem si absolutne predstavit dat zacinajucemu chodcovi nike ci adidas. Tie topanky su vsetko do ruky take tuhe, nepoddajne. Ta topanka musi “pracovat”.
Ak spravi krok dva tak je zbytocne kupovat topanky nejake “na behanie” lebo tak za mesiac budes potrebovat pri takom drobcovi vacsie cislo.
Zatial nechaj chodit len doma na boso.

mullerova46
13. nov 2025

@anonym_autor https://www.bergam.sk/detske-zimni-capacky-s-th... takéto čosi by bolo podľa mňa užitočné aj do kočiara aj postaviť dieťa v Tom a nie je to drahé a určite nájdete za super cenu aj bazarove vo veľmi dobrom stave keďže také malé deti to nemajú ako zničiť

autor
13. nov 2025

Toto by mohlo byť?

olimuc
13. nov 2025

Pozri si chlpate froddo prewalkers alebo little blue lamb … podla typu nohy

euka210
13. nov 2025

@anonym_autor ide zima, zacina chodit, teda treba mu riadne kozene topanky...protetika, dd step a pod. Znackove Nike a pod su nevhodne pre take male deti.

anonym_2e2a63
13. nov 2025
@anonym_autor

Toto by mohlo byť?

@anonym_autor toto nie su topanky vhodne na prve kroky, to su zateplene capacky do kocika podla vzhladu. Ak sa len stavia a robi prve kroky, ja by som ho este aspon mesiac nechala “chodit” len nanoso vnutri a pockala by som kym normalne zacne chodit a potom kupila topanky na von, poriadne, pevne

luckajozko21
13. nov 2025

Tie Hmkove capacky nebudu ok na zimu. Na taku slnecnu teplu jesen, ked sa dieta chce pri kociku hrabat v kamienkoch ano, ale teraz uz nie.
Ono sa vravi, ze dietatu topanky az ked vie vstat, cupnut, zmenit smer. Od 1-2krocky v priestore to este kludne mozu byt 2mesiace.
Treba potom zmerat nohu a podla toho vybrat. Babatka maju nozky tucnucke, to treba zohladnit, aby si neuskodila (obreslit nohu). Co najpoddajnejsiu topanku. Napr mojim sedela znacka bundgaard na zaciatku. Maju aj s kozusinkou.
Gumovy okop vpredu je super, tieto malicke dietky este zakopavaju alebo sa hraju kolenacky. Tak nech sa neznicia hned na prvu prechadzku

simona20201309
14. nov 2025
@anonym_autor

Toto by mohlo byť?

@anonym_autor dáš do názvu,,najlepsie" a potom tu hodíš topanky za 9e????
Ak chceš NAJLEPSIE prvé topanky pre začínajúceho chodca tak pozeraj od 50e vyššie....

anonym_8d09aa
14. nov 2025

Niečo ľahké ohybné, capackove.. a teda teplé.. vonku bude možno postávať pri lavičke, urobí 3 kroky a zvalí sa na zem, tam sa bude hrať alebo pôjde po štyroch.. tak nech nemá nohu ako vo zveraku a neťahá ju za sebou a nechodí ako v lyžiarskych
Naši malí froddo prewalkers , ale mali normálnu, skôr užšiu nohu. Baculatu tam nestrcis, na tú nieco ako little blue Lamb
https://www.bosonozka.sk/zimna-obuv/barefoot-zi...
A rataj s tým, že za mesiac budú aj zničené (osuchane) a možno aj malé. Ale nekupuj zbytočne veľké, nech nezakopava v nich

simona92101
16. nov 2025

@anonym_autor froddo prewalkers alebo Little blue lamb. Ziadne nike ani snehule.to su tvrde topanky,dieta sa este len uci chodit