Oblečenie do dažďa pre škôlkara
Malo by mat dieta v skolke vzdy v skrinke oblecenie do dazda? Pogumovane nohavice chapem, ale co navrch, aby sa v tom nepotil a naozaj to nepremoklo? Nepremokave a priedusne bundy su dost drahe, to mu len kvoli skolke nebudem kupovat. Hlavne, ked by bolo treba bundu na jesen aj na zimu. Ako ste to spravili vy? Doma nosi prsiplast na jesennu, pripadne aj zimnu bundu a v dazdi sa velmi nepremavame po vonku, iba v pripade nutnosti alebo ked uz je hnusne viac dni.
@anonym_autor normálne pogumovaná bunda ako aj gate, nikdy nemali deti prepotené veci 🙂.
@denkabemommy a na zimu? Pogumovanu zimnu bundu som este nevidela,iba taku tenku na teplejsiu jesen.
Keď prší, deti ostávajú v triede. Za dažďa sa von nechodí. Ak sa predsa len musia niekam presunúť, vezme si pršiplášť. Takže ho ráno normálne oblečieš podľa počasia a tie isté veci si oblečie, keď pôjdu von. Pršiplášť nechaj v skrinke.
@anonym_autor moje deti nemajú nič nepremokavé, žiadne nohavice, ani bundy. Keď veľmi prší, že sú mláky, tak im dám gumáky a pršiplášť. Nechám v škôlke. Vždy majú v škôlke pršiplášť. Gumáky len keď prší veľmi
@denkabemommy a na zimu? Pogumovanu zimnu bundu som este nevidela,iba taku tenku na teplejsiu jesen.
@anonym_autor na zimu načo. Normálne zimnú bundu, v zime zvykne snežiť, nie pršať
@anonym_autor na zimu načo. Normálne zimnú bundu, v zime zvykne snežiť, nie pršať
@anonym_d49510 v bratislave zvykne viac prsat ako snezit
a to vyžaduje škôlka? môj je v druhej, obidve BA a ani v jednej netreba 🤷 stačí tričko, gaťky, gate a ponožky... von obliekajú v čom dieťa príde
a to vyžaduje škôlka? môj je v druhej, obidve BA a ani v jednej netreba 🤷 stačí tričko, gaťky, gate a ponožky... von obliekajú v čom dieťa príde
@zuzanka.zuzu v skolke nam to zatial nespomenuli, ale brala som to nejak ako samozrejmost, neviem, ci budu chodit von ked bude prsat
My sme davali prsiplast do skolky a ked mrholilo, tak na bundach mali deti ten, ked sli na prechadzku. Ked bol lejak, von nesli, maju zahradu, kde je trava a rozblatene vsetko, tak ked lialo, tak von nesli.
Syn ma tie pogumovane veci, pripadne softshellky. A bundu softshellovu z Lidla za 12 eur. To mi pride lepsie, ako ta pogumovana bunda, ta je fakt na take, ked nezasvieti slnko. Ja som take daco mala na strednej, take cierne, ako kabatik a bola som mokra cela pod tym, ked zasvietilo slnko. Fuj.
@anonym_autor synovi som v skolke nikdy nic take nenechavala. Mam predsa v telefone aplikaciu pocasie, pozries rano a podla toho oblecies dieta. V skrinke mal len nahradne veci, ktore napisala ucitelka na zac. skol. roka, ze ma v skrinke mat
@zuzanka.zuzu v skolke nam to zatial nespomenuli, ale brala som to nejak ako samozrejmost, neviem, ci budu chodit von ked bude prsat
@anonym_autor nebudú. Píšem to už druhýkrát. Počas dažďa sa pobyt vonku nerealizuje. Učím v škôlke.
@anonym_autor ked prsi, vonku nechodia. Ucitelky tam maju xy deti, nie jedno. Neviem si predstavit dat vsetky deti dokopy na vychadzku v dazdi a potom aj po vychadzke 🤦🏼♀️ si zober kolko s tym celym mas starosti ty, s jednym dietatom - vsetko prezliect, vysusit. Urcite ucitelky nebudu v dazdi chodit von. Ziadne prsiplaste ani nic do dazda kvoli skolke riesit nemusis. Normalne rano oblecies dieta, podla toho ake bude pocasie
@anonym_autor ked prsi, vonku nechodia. Ucitelky tam maju xy deti, nie jedno. Neviem si predstavit dat vsetky deti dokopy na vychadzku v dazdi a potom aj po vychadzke 🤦🏼♀️ si zober kolko s tym celym mas starosti ty, s jednym dietatom - vsetko prezliect, vysusit. Urcite ucitelky nebudu v dazdi chodit von. Ziadne prsiplaste ani nic do dazda kvoli skolke riesit nemusis. Normalne rano oblecies dieta, podla toho ake bude pocasie
@anonym_213bee
@anonym_fac86e
Super, dakujem vam, usetrili ste mi cas aj peniaze.
Moji chodili aj po daždi vonku ale to boli len pod strieškou .zamna tie pogumovane veci sú zbytočne. Tak isto vždy len gumáky a prsiplast .aj keď šli na výlety vždy musel byť v batohu prisplast
@anonym_autor však zimnú bundu bude mať klasickú a na jeseň som kúpila podšitú v lidli 🙂.
@anonym_autor nebudú. Píšem to už druhýkrát. Počas dažďa sa pobyt vonku nerealizuje. Učím v škôlke.
@anonym_213bee v niektorých škôlkach sa chodí von za každého počasia, ale to asi len niektoré súkromné...
môj je v štátnej, von za dažďa nechodia
u nas v skolke nemusel mat nic take v skrinke. ak rano prsalo alebo hlasili cez den dazd, tak som tomu prisposobila oblecenie a topanky v ten den. mal take super nepremokave nezateplene gate z HMka, pod to nosil uz len spodky (v nejakej neutralnej farbe, aby to vyzeralo ako tenke teplaky) a navrch mal nepremokavu bundu, vacsinou tiez z HM.
@anonym_autor Ak to skolka nevyzaduje, tak nic nekupuj.
Naši maju vzdy na jesen a jar ako prechodnu bundu sofsthellovu podsitu flisom... Ta zvladne aj slabsi dazd aj je priedusna aj neprefukne aj cosi fakt vydrzi. Nie je to nejak draha polozka, lebo sak maju túto jednu bundu len a vydrzi im aj jar aj jesen. A zimne bundy su predsa na zimu/sneh, cize tiez cosi zvladnu vlhka. A ak ste zvyknutí na prsiplast, tak neries, zoberte si ten. A mozno skor aby ste gumaky mali, tie vyuzijete aj ked neprsi, ale je mokro
@anonym_autor supravu do dažda a gumaky ( nezateolenu) ma v skolke, pouziva okrem zimy celorocne.
@anonym_autor Naša škôlka pýtala aby mali deti v skrinke gumáky a pršiplášte. prsiplast som tam nechala ale gumáky som mu nechala vždy ráno keď malo pršať, viac ich vynosil doma
@anonym_autor na jesen ma tenke softshellove nohavice a soft bundu a na zimu soft nohavice s flisom a soft bundu s barancekom vo vnutri. Vsetko mu sijem

@anonym_autor normálne pogumovaná bunda ako aj gate, nikdy nemali deti prepotené veci 🙂.