icon

Obliekanie do škôlky

9. okt 2023

Maminky dávate už deťom pancuchky tielka? Je dosť zima u nás nestupa teplota už ani cez deň je maximálne 8 stupňov. A áno píšem anonymne lebo niektoré viete zvozit pod čiernu zem aj za pančušky

1mina
9. okt 2023

Ja som este nedavala ale dnes je tu max teplota 12 stupnov. Ak ma byt uz takto asi dam tielko, pancusky mozno este nie uvidim. Ale ak by bola cez den max 8 stupnov asi dam, pripadne podla dietata ci mu je zima alebo sa citi fajn.

brezza
9. okt 2023

U nas je este celkom teplo, tak nie. To kde uz je taka zima? Zalezi aj od toho ci a ako moc im kuria v skolke.

autor
9. okt 2023

@brezza stredné Slovensko my už aj kurime. No ono aj tak idú von na prechádzky atď takže to sa bojím že syn nachladne na náchylný

autor
9. okt 2023

@1mina J nás ráno len 4 stupne cez deň max 8 a dnes aj dážď. Ľutujem že som ho ráno nenaobliekala.

laura164
9. okt 2023

My sme ráno mali 6 stupňov a cez den má byť Max 10. Dala som legíny, na to softshell tenké nohavice, krátke tričko, mikina, tenká sofshell bunda a tenká čiapka

autor
9. okt 2023

@laura164 aj nad čiapkou som premýšľala veru. No zajtra ho tak nenechám.

mirkovci6
9. okt 2023

jasne daj, moja ma leginy a teplaky, v skolke vyzlecem, tielko asi 2 tyzdne ma, ciapku aj nakrcnik a oteplene topanky kotnikove, na jar je 10 stupnov a vsetci chodime este v zimnych bundach a topankach a je to normalka

sharka174
9. okt 2023

Ahoj. Moje dnes šli leginy, tričko s dlhým rukávom,mikina, softshellovy overal, čiapka a na nohy zimné gumaky..proste je dnes zima max 8 stupňov..ja som mala len leginy a drkotala som zubami

nikpa
9. okt 2023

V takom počasi ako je u vás by som dala len teplejsie tepláky bez pančuch ale tielko áno. Keď dáš už teraz pančuchy čo dáš keď bude hlbšie pod 0? Tenkú čiapku, tričko s dlhým rukávom, mikinu a softshelku.

mamatroch
9. okt 2023

Ja som dnes rano dala prvykrat malemu tielko a tricko s dlhym rukavom. Dolu ma teplaky. Plus na von jesennu bundu a tenku ciapocku.

V zime budem davat pod teplaky este spodky, v tych bude v triede. Teda ja namiesto klasickych spodkov davam take leginove / leginy v normalnej farbe pre chlapca.
Pancusky nepouzivam vobec, aj u dcer som pouzivala minimalne, ficali na leginach.
Leginy / spodky si dieta oblecie bez problemov aj same, u pancuch, no neviem 🤷 ...casom by to isto zvladlo, ale takto je to jednoduchsie pre vsetkych zucastnenych a tiez u mna zavazil fakt, ze z mojho pohladu je cudne, aby behal chlapec po triede iba v pancuskach. Leginy / spodky kupujem take volnejsie.

Svetrik / pulóvrik / mikinu pod bundu zatial nedavam.

autor
9. okt 2023

@mamatroch kde kupuješ spodky? Ja nato neviem nikde natrafiť. Mávali niekedy v lidli ale už to nevidím na stránke.

amonet
9. okt 2023

ja uz som tielko dala, su to deti oni si tak lahko nedaju pozor na chrbatik. a ako prechladnut oblicky tiez nie je vyhra🤷‍♀️

ivangeline
9. okt 2023

Ja by som dala teplejsie. U nas. Kosice. Max 6. Teraz su 4 stupne. A cele doobedie ma liat..Deti nosia tielka. Dole len teplejsie teplaky alebo nohavice...Pancuchy az v zime. xD

mamatroch
9. okt 2023

V Pepcu / Kiku (dievcenske leginy, beriem jednofarebne / pasikove), ale napriklad tento rok som zohnala zadarmo na nasom mestskom swape styri ks a to je pre maleho tak akurat, tak tento rok ani kupivat nemusim.

zuzinka888
9. okt 2023

Ja ano, rano bol mraz a pred chvilkou dokonca trochu snezilo. Sice pomadzi dazd ale snezilo.🙈 Sever Oravy

zuzkaa1991
9. okt 2023

Moja bezne nenosi tielka ...ale davam max len do škôlky ale to hlavne v zime ...ale.moja ma stale mikinu viac menej...my mame len leginy a vonku davam nato softshellove nedavala som nikdy jej pancuchy a leginy do škôlky...kedze my leginy pouzivame ako pancuchy v zime ze nato davam veci....pancuchy som.jej kupila.max .k satam.ked je vacsia 😇😊

martul
9. okt 2023

no to máte málo stupňov, 4 ráno a bez pančúch a čapice je veľmi málo.

kacena2022
9. okt 2023

U nás je teraz 12 stupňov od rána fúkal vietor, teraz momentálne aj prší.Ja malému dávam do škôlky tričko na krátky rukáv na to mikinu a tenkú čapicu a tenké tepláky.Rano chodíme o 6tej do škôlky.Zima ešte len bude potom pridám viac oblečenia.

1mina
9. okt 2023

ja som presne rano rozmyslala nad tielkom, ale presne ked si zvykne uz teraz na tielko neviem co jej budem obliekat ked uz bude fakt len okolo 0. Inak je celkom otuzila, jej nebyva tak zima. Pancusky asi este nie, ale mozno to tielko ak by sa drzalo ako dnes ze okolo 6 stupnov rano tak hej. Alebo teda minuly rok som jej zacala davat tielka ked mi dcera hovorila ze deti v skoilke vsetky maju a ona nie :D :D alebo raz sa mi zas stalo ze ma uz ucitelka upozornila nech jej davam oteplovacky,a ona chodila este v pancuchach a riflach ale nestazovala sa na zimu :D ale pripadala som si ako krkavcia mama tak uz som jej davala