Poradenstvo pre oblečenie obézneho dievčaťa v tínedžerskom veku
Dobrý deň nevedeli by ste mi poradiť oblečenie pre dievča s väčšou váhou až obezitou? Moja sestra má 14 rokov a veľmi rada by sa pekne obliekala no v obchodoch sú samé krátke trička a nehodiace nohavice vzhľadom na jej váhu. A keď aj nieco normálne najdeme tak jej to je malé je v tom ako taka ,,jaternica,,.
Je tu niekto kro má skúsenosti s nejakou dobrou stránkou s väčším oblečením?
Musi hladat vacsie cisla - v stradivarius mas az do 40-42 sa mi zda cize su niektore veci by mohla obliect
Zatiaľ dámske oblečenie kupovať nie v detskom a voľnejšie, a hlavne pohyb a strava lebo je to strašné ako dnešné deti vyzerajú, a za to môžu rodicia
Treba kupovať v dámskom oddelení, keď má váhu ako dospelá žena už v detskom veľmi nenakupi.
Vo vela obchodoch sa nájde lichotivé oblečenie aj pre pevnejšie dievčatá, len sa treba vediet obliekat.
Skor by som ti poradila sestru motivovať k pohybu a k zdravej strave, a spoločne to vyriešiť aby sa necítila ako “jaternica”.
Popozerajte si spolu olecenie na internete pinterst aky styl by chcela nosit. A postupne dokupit uz z damskej velkosti rifle- tu pozor ziadne slim obtiahnute, ale skor volnejsie strihy, tricka,ktore nebudu obtiahnute,ale volnejsie. Ono kym neschudne musi sa naucit ako zakryt kila a nato musite postupovat podla typu postavy,ktore patrie ako zakryt. Ziadne oversize oblecenie, to z nej spravi este viac sirsiu.
@prasiatko30 toto ma pobavilo, ze "az do 40-42" 😁 obezitu s takouto konfekcnou velkostou by som veru nespajala. Ja napr mam 180cm, 73kg, nosim 44 a to som vo svojej najlepsej forme, za posledny rok som schudla vyse 30kg. To radsej nepisem, v akej konfekcnej velkosti som sa pohybovala.
Takze za mna, bonprix ma fajn velke kusky
A z akého dôvodu neriešia Vaši rodičia nadváhu? Či ak bude ďalej priberať,tak to bude v pohode. Nie je to v pohode, pretože sa bude cítiť horšie a horšie. Tomu verte. A áno, ľahko sa mi hovorí keď moja dcéra má postavu modei. No viem, že keby aj nie, v žiadnom prípade nezatváram oči pred takým vážnym problémom ako je obezita. Sorry, ak som to napísala tvrdo. No môžem Ti napísať kopu obchodov a aký to má význam, ak sa nerieši príčina.
@martakop pre 14rocne dievca, ktore sa chce obliekat ako jej rovesnicky by som sa skor snazila hladat teenagerske znacky ako pre dospelakov- zase autorka nenapisala ake ma cislo - u 14r mat konfekcnu velkost 40-42 to uz povazujem za obezitu - nerozpravame sa o dospelej zene

Damske oblecenie