icon

Prezúvky pre škôlkarov s plochými nohami

23. aug 2025

Ahojte, aké prezúvky do škôlky kupujete svojim detičkám ktoré majú ploché nohy? Ortopedička predpísala synovi ortopedické vložky, avšak tie mu do bežných papúč nenarvem. Chcela som sa poradiť aj s ortopedičkou, no ako naschvál som sa s nakupovaním do škôlky spamätala až teraz a ona má 2 týždne dovolenky 🙈 pozerala som sandálky protetika, no niesom si istá
Barefooty mi prosím neradte, nosil ich, napriek tomu sa stav jeho nôh zhoršoval

denkabemommy
23. aug 2025

@anonym_autor pozri ešte aj rak alebo tu druhu značku na P (nie protetiku) čo robia otropedicke papuče, tuším aj Milash má orto radu papúč (istá si nie som na 100%)

pribinak
23. aug 2025

https://wojas.sk/ditske-profylakticke-obuv-bart...

Vložky na mieru som nedávala do papuč, ale so tenisiek, botasiwk či čižiem. Ak sa nezmestila tak som ju jemne obstrihala

pralinka86
23. aug 2025

Mozno ciciban este skus pozrieť

autor
23. aug 2025
@pralinka86

Mozno ciciban este skus pozrieť

@denkabemommy ďakujem, myslíš že papuče rak mamu dostatočnú tu stielku? Má ich dcéra a niesom si istá či to bude stačiť

@pribinak ďakujem tieto bartek som aj pozerala, len mi to prišlo príliš neznáme 😄 áno dávam ich ich len do vonkajšej obuvi, no chcela som skúsiť aj do papúč, no nevojdu mu nie skrz dĺžky, ale na obvod sú mu potom papuče úzke, má strašne širokú nohu.

@pralinka86 ďakujem veľmi pekne, pozriem 😊

deedol
23. aug 2025

Kedze ma problem, nespoliehala by som sa na rady z mk. Skoc za nejakou fyzio, da sa aj sukromne, nech sa pozrie a poradi. Nam rehab lekarka vzdy radi dd stepy, ale tie s pevnou patou (syn ma trocha ploche nohy a valgozne clenky). Barefoot prenho konkretne nie je vhodny.

anonym_437090
23. aug 2025

@anonym_autor mam ploche nohy a mama mi do skoly kupovala ortopedicke sandalky - pevna obuv, mali vystuzenu klenbu, ziadne take tie klasicke uzavrete papuce s uplne plochou gumovou tenkou podrazkou

euka210
23. aug 2025

@anonym_autor do papuc nevojdu, to sme riesili aj my. Do skolky obacajne Raky, Manik, do skoly Protetiky, tie su ortopedicky tvarovane.

martina3185
24. aug 2025

Ak môžem poradiť. Dcéra mala presne tento problém, keďže deti sú v škôlke väčšinu dňa, vložky sú tam dosť potrebné. Mala úzku dlhu nohu tak ja som kúpila RAK papuce s uzatvorenou špičkou na suchý zips a keďže oni nemajú stielku tvarovanu tak vložka do toho vošla a mohla tam byt. Lebo tu ide o to, že ty ich teba dat do papuc, ktoré nemaju tvarovaný stielku ale rovnú. Ak.su RAK úzke pre vás skúste. v Batovi aj tam.maju papuce platene s rovnou stielkou, ktorá sa dá vybrať a dáte tam tu svoju. Dufam, ze som.aspon trocha pomohla.

martina3185
24. aug 2025

@martina3185 ešte som zabudla napísať, že sú to.platene papuce s gumenou podrážkou. Nie tie klasické ako RAK

beata_k
24. aug 2025

@anonym_autor Teraz kup bars ake. A od ortopedicky si daj predpisat ortopedicke sandalky.

kacena4
24. aug 2025

my pouzivame ortopedické sandale na mieru