Prvé topánky pre bábätko
Ahojte vedeli by ste mi odporucit prve boticky pre babatko. Citala som ze znacka Froddo je dobra. Mate skusenost?Potrebujem kupit aj karicku lebo teraz co mame je velmi velka a neprakticka. Chcem kupit nieco lahke aj do lietadka ale aj aby sa v tom dalo lezat...pozadava sa mi Bugaboo Butterfly ale cenovo je drahsi :(, mali ste ho niektora? Ako ste bolo spokojne? dakujem za Vase tipy
Froddo prewalker su super, cele kozene a dole tenucka guma.
@eli60 syn ma sirsiu nozku a mali sme liliputi capacky, tie froddo su udajne na uzsie nohy, treba popozerat, ale v principe su podobne. Hladaj capacky alebo prewalkers a najde viac moznosti ako aj vyssie spominali. A ako cestovny kocik mame joolz aer+, teraz maju aj novy model joolz aer2, popripade su aj lacnejsie varianty, poradia aj v obchode s kocikmi, resp. mozes si ich tam vyskusat ako sa skladaju a ako sa s nimi chodi atd.
Karicka je akoze kocik? Sa nevies vyjadrovat?
Prve boty jedine kozene capacky.
Karicka je akoze kocik? Sa nevies vyjadrovat?
Prve boty jedine kozene capacky.
@anonym_09bfa9 a ty si nevies odpustit blby komentar?
Bugaboo butterfly ma teraz novy model butterfly 2, prvy model vies kupit aj tu v bazari za 200 e co je fajn cena. Mala som ho, je to ok kocik na naozaj velmi dobre udrziavane cesty. Ako kazdodenny kocik si ho neviem predstavit, koliecka su fakt male.
Este pozri easywalker, to su dobre a cenovo lepsie kociky.

Froddo je fajn, ale prve boticky musia byt makke. Pozeraj capacky, to su celokozene "papuce" a potom Bobux ma prve topanky, velmi makka podrazka.
Ak chces taky estovny kocik tak pozeraj bugaboo butterfly alebo joolz aer a joolz aer+. Oba modely maju teraz uplne nove verzie c.2 takze na bazare by si mala vediet zohnat starsi model za lepsiu sumu aj v lepsom stave
A nazyva sa to sportovy kocik