icon

Sandále verzus priedušné tenisky pre malé dieťa na leto

luckabambulka
11. apr 2025

Skusene mamky prosim poradte.
Syncek ma 16 mesiacov, aktualne nosi celorocky Bundgaard, no na teple letne dni to nie je hoc by mu aj velkostne snad este boli. Pacia sa mi sandalky Bundgaard len rozmyslam, ci je to je pre maleho objavovatela vhodna obuv, ci mu do nich nebude liezt spina, kamienky, piesok a ci teda nepozerat skor po barefoot priedusnych platenych teniskach.
Ake mate skusenosti u malych deti so sandalkami? Na jednej strane nozka viac dycha, no neviem do akej miery to je prakticke. Ja osobne napr neznasam v lete ani priedusne tenisky a najradsej mam otvorene sandale, no ja nie som dieta hrabajuce sa v kamienkoch a trave 😃.
Dakujem

really8
11. apr 2025

@luckabambulka normalne ma sandale. Take zakryte prsty v predu ale. A kade vojde druhou stranou vyjde. Vobec sa nad tym nepozastavujem

dotka04
11. apr 2025

mali sme aj aj, ale v sandálkach jednoznačne zakryté prsty spredu kvôli zakopávaniu. Kamienky nevadia, na ihrisku sa mi v kamienkoch sám vyzúval 😀 Ale tie zakopnutia sú v tom veku ešte časté, tak aby nemal poráňané pršteky vpredu 🙂

denkabemommy
11. apr 2025

Mali sme sandálky. Pri prvom synovi sme ich mali len na ozdobu kočíka, chodil výhradne bosý celé leto 😅🙈. Druhý syn sandálky vynosil ale teraz keď sú starší ideme smer froddo alebo reima tenisky, ktoré sú priedušné ideál na leto https://www.jezkobezko.sk/vzdusne-barefoot-teni...

zuzinabila
11. apr 2025

Od kedy sme sa prestahovali na vidiek,tak do terenu tieto Geoxky(u nas ale dievcenske🙂),lezie v tom aj po stromoch
Neznicitelne.tie uz zazili neskutocne veci