Sú tieto náušnice vhodné pre ročné dievčatko?
Dcéra mala 1 rok a ešte nemá prepichnuté uska do teraz nemala náušnice. Akurát rozmýšľame že by sme jej už dali a páčia sa mi tieto , čo hovoríte ? Vôbec sa nevyznám prosím poraďte či sú pekné.

ahoj pekné sú ale také napichovačky nie sú veľmi dobré, lepšie sú na zapínanie aby sa mohlo s nimi aj hýbať , takto môžu aj hnisať ušká
@anonym_autor veľmi pekné, ale tiež by som napichovacky nekupovala. Mňa samotnú to pichá pri ležaní a dávam si ich dole keď idem spať, tak prečo takýto diskomfort spôsobovať malému dieťaťu?
Ak napichovacky, tak len so srobovacim uzaverom - neviem rozoznat aky maju tieto. Hlavne musia byt kratucke na detske icho ale nie tesne, 2-3 mm srob uzaver s kvetinkou/ gulickou, aby nepichali, neovisali .. Naozaj musi pasovat cela nausnica, aby nebola nepohodlna. Tiez mam napichovacky, kt nedavam nikdy dole, ale su presne odmerane s „detskym“ uzaverom
Ja som raz mala take napichovacky mna to strasne vzadu tlacilo. A veru aj starsia dcera. Nosi bud klasicke detske so zapinanim vpredu alebo okruhle ze ju nic netlaci.
ja by som ročnému dievčatku ešte nedala napichovačky..
nemam sice dcerku, ale napichovacky by som nedavala
Ja by som rocnemu dievcatku neprepichivala usi- doteraz ste to neurobili, vyckajte, az bude vacsia a rozumnejsia a bude chapat, ze si nema chodit rukami do usi. A taketo prepichovacky mozete dat, ked bude vacsia, nie rocnej. U takto maleho dietata treba dat klasiku nausnicky, ktore sa daju na urcity cas zaplombovat a previnut cez dierku (co u tychto nie je mozne). Ale chapem, ze nastrelovacia pistol ma iba taketo v ponuke...
Dcera ma presne taketo a uska nehnisali, asi jej ani nezavadzaju a netlacia, lebo si uska vobec nechyta.
@anonym_autor moja mala prepichovacky po prestreleni usiek a sama si jednu dala dole, ešteže som si to všimla.
Druhú sme museli ísť dať dole do zlatníctva 🙈
Ja by som to urcite nedala, je to nepohodlné a nebezpečné.
Je moja dcéra mimoň, ak ešte ani v 19 nemá prepichnuté uši?🙂
Podla mojho nazoru napichovačky niesu vhodne pre tak male dieta. Pred casom som davala opravovat dcerine nausnice a dala jej ako nahradne napichovačky ( jej zarastaju uska velmi rychlo) a nedokazala v nich lezat, jednu stratila v skole o 2 dni. Proste napichovacky pre dieta niesu vhodne.
@anonym_autor napichovacky nie su vhodne pre tak male dieta a celkovo mi zvyk, prepychovat malym dievcatkam usi pripada totalne trafeny.
Ahoj no ja by som sa bala, aby sa jej nausnicka neuvolnila a mala sa snou nehrala. Ja neviem asi som paranoidna haha. Ja som malej dala klasicke, aby jej boli pohodlne a aj ja mohla v kludu spat bez strachu.
Je moja dcéra mimoň, ak ešte ani v 19 nemá prepichnuté uši?🙂
@anonym_b3e971 moja dcéra bude mať dva roky a uši dáme prepichnut keď sa rozhodne ona, je to jej telo takže toto rozhodnutie by malo byt jej 🤷♀️

@anonym_autor áno su velmi pekne take jemne 🙂