Sú tieto náušnice vhodné pre ročné dievčatko?
ahoj pekné sú ale také napichovačky nie sú veľmi dobré, lepšie sú na zapínanie aby sa mohlo s nimi aj hýbať , takto môžu aj hnisať ušká
@anonym_autor veľmi pekné, ale tiež by som napichovacky nekupovala. Mňa samotnú to pichá pri ležaní a dávam si ich dole keď idem spať, tak prečo takýto diskomfort spôsobovať malému dieťaťu?
Ak napichovacky, tak len so srobovacim uzaverom - neviem rozoznat aky maju tieto. Hlavne musia byt kratucke na detske icho ale nie tesne, 2-3 mm srob uzaver s kvetinkou/ gulickou, aby nepichali, neovisali .. Naozaj musi pasovat cela nausnica, aby nebola nepohodlna. Tiez mam napichovacky, kt nedavam nikdy dole, ale su presne odmerane s „detskym“ uzaverom
Ja som raz mala take napichovacky mna to strasne vzadu tlacilo. A veru aj starsia dcera. Nosi bud klasicke detske so zapinanim vpredu alebo okruhle ze ju nic netlaci.
Ja by som rocnemu dievcatku neprepichivala usi- doteraz ste to neurobili, vyckajte, az bude vacsia a rozumnejsia a bude chapat, ze si nema chodit rukami do usi. A taketo prepichovacky mozete dat, ked bude vacsia, nie rocnej. U takto maleho dietata treba dat klasiku nausnicky, ktore sa daju na urcity cas zaplombovat a previnut cez dierku (co u tychto nie je mozne). Ale chapem, ze nastrelovacia pistol ma iba taketo v ponuke...
Dcera ma presne taketo a uska nehnisali, asi jej ani nezavadzaju a netlacia, lebo si uska vobec nechyta.
@anonym_autor moja mala prepichovacky po prestreleni usiek a sama si jednu dala dole, ešteže som si to všimla.
Druhú sme museli ísť dať dole do zlatníctva 🙈
Ja by som to urcite nedala, je to nepohodlné a nebezpečné.
Je moja dcéra mimoň, ak ešte ani v 19 nemá prepichnuté uši?🙂
Podla mojho nazoru napichovačky niesu vhodne pre tak male dieta. Pred casom som davala opravovat dcerine nausnice a dala jej ako nahradne napichovačky ( jej zarastaju uska velmi rychlo) a nedokazala v nich lezat, jednu stratila v skole o 2 dni. Proste napichovacky pre dieta niesu vhodne.
@anonym_autor napichovacky nie su vhodne pre tak male dieta a celkovo mi zvyk, prepychovat malym dievcatkam usi pripada totalne trafeny.
Ahoj no ja by som sa bala, aby sa jej nausnicka neuvolnila a mala sa snou nehrala. Ja neviem asi som paranoidna haha. Ja som malej dala klasicke, aby jej boli pohodlne a aj ja mohla v kludu spat bez strachu.
Je moja dcéra mimoň, ak ešte ani v 19 nemá prepichnuté uši?🙂
@anonym_b3e971 moja dcéra bude mať dva roky a uši dáme prepichnut keď sa rozhodne ona, je to jej telo takže toto rozhodnutie by malo byt jej 🤷♀️

@anonym_autor áno su velmi pekne take jemne 🙂