icon

Topánky pre dievča s úzkou pätou a nízkym priehlavkom

barbitos
23. nov 2025

Ahojte. Potrebujem radu. Naša dcérka má už druhú zimu problém s topánkami. Potrebuje ich mať maximálne stiahnuté aby sa jej nehýbala päta. Myslela som že v lete, keď sa nosili sandále a šľapky ju to prejde, ale neprešlo a je to horšie ako minulý rok. Chce nosiť len topánky ktoré sú jej už malé, alebo skoro malé, lebo má v nich pekne obtiahnutú nôžku. A tie topánky sú jesenné tenké čižmičky alebo gumáky. Nič iné si nechce obuť, pri všetkom robí strašné scény. No a potrebujeme niečo na zimu. Nemáte niekto prosím s týmto skúsenosť? Chodí do škôlky a nevie si viazať šnúrky, tak na viazanie byť nemôžu. Ďakujem

a0
23. nov 2025

@barbitos froddo barefoot . Zaručene, ak nechces barefoot, tak jej tam daj vložky - gelove, ortopedické,… 🙂. Doma s tým mám problém ja aj moje dieťa a tato značka je pre nás oboch vykúpenie. 🙂

barbitos
autor
23. nov 2025
@a0

@barbitos froddo barefoot . Zaručene, ak nechces barefoot, tak jej tam daj vložky - gelove, ortopedické,… 🙂. Doma s tým mám problém ja aj moje dieťa a tato značka je pre nás oboch vykúpenie. 🙂

@a0 väčšinou kupujem Froddo, tie má rada. Len snehule do mokrého snehu potrebujem teraz 🙈

a0
23. nov 2025
@barbitos

@a0 väčšinou kupujem Froddo, tie má rada. Len snehule do mokrého snehu potrebujem teraz 🙈

@barbitos majú aj snehule. syn bol teraz dokonca v jesenných v snehu - cca 2h a nepremokli. Ale ešte zateplené gumáky mikk line sú užšie v päte aj nižšie na priehlavku a zvládnu zimu.

a0
23. nov 2025

https://www.jezkobezko.sk/barefoot-snehule-frod...

Akurát som ich dnes objednala. 🙂

mullerova46
23. nov 2025

@barbitos pozrite jonap slim 🙂