Znížila Lindex kvalitu detského oblečenia?
Došlo mi umelé oblečenie z Lindexu. Nepozrela som si zloženie detských ponožiek a čiapky lebo ten typ kupujem stále a je úplne umelé. Začali šetriť na kvalite?
Ano, zial aj Lindex klesa na kvalite. Mala som pre syna par bodyciek po sestranicinych detoch ( asi 6 r dozadu). Bavlna uplne prijemna, ale aj hruba.
Veci co som kupila pre syna ( 4 r dozadu) uz boli tensie, ale stale pomerne kvalitne, drzali tvar, netrhali sa na cvockoch.
Tie aktualne kolekcie co som kupovala pre dceru uz skor vyblednu, pri cvockoch sa mozu zacat trhat. Ale da sa u nich kupit aj vyssia kvalita, len je drahsia. Napr tie extra odolne leginy.
Ja aktualne vacsinu veci kupujem od polskej handmade znacky Helen. Tam je kvalita ako Lindex x rokov dozadu, cena podobna. A vzory este krajsie. Len nemaju taku siroku ponuku ( zimne overaly atd.).
Pripadne z tych fast fashion ma prijemne prekvapilo CA. Tam maju pre deti aktualne jemnucku, no pomerne hrubu bavlnu. Len zial nie tak krasnu potlac. Ale tiez davam pozor na zlozenie. No pre dospelych maju tiez bavlnene tricka v dobrej kvalite.
@belle_vie ktoré máš na mysli?
Áno lindex klesá na kvalite. Ja som si to tiež všimla na niektorých veciach.
@belle_vie ešte Lindex nie je zrovna lacná značka.
Samozrejme dcére som kúpila tričká a asi po 2 3 praniach sa normálne začali trhať na celkom skoro ma vykotilo neboli najlacnejšie a synovi čo som kedysi kupovala 4 roky dozadu keď bol ešte bábätko tak to bola dobrá kvalita ešte to dcéra nosí ale teraz aktuálne to je naprd.. Prirovnala by som to asi k Hm

ako čo... myslím si však, že každá značka klesá na kvalite... všade dávajú ten polyester a je umenie aj pre dospelého kúpiť mikinu 100% bavlna. 🤷♀️