icon

Adenóm hypofýzy

palculienka187
1. mar 2013

ahojte,nájde sa tu niekto kto my poradí,ohľadom adenomu hypofýzi,partnerovi to našli na magnetickej rezonancii,máte s tým niekto skúsenosti??budem vdačná za akúkoľvek odpoved.....

Strana
z2
bebeska
25. feb 2023

@karush Dakujem velmi pekne za vsetky informacie. Velmi si to vazim, ze ste mi odpovedali. Som stastna, ze som Vas nasla a ze ste ochotna sa s nami podelit o Vase skusenosti. Zatial sa dcerka drzi. Trosku ju hneva, ze napriek tomu, ze stravu neprehana a stravuje sa relativne racionalne i tak ma trosku plnsie telo. Co predtym nikdy nemala. Bola vzdy stihla. Je to skor zavodnenie. Ale to je najmenej... Progesteron este neuziva. Nasadili jej rastovy hormon, aby este trosku podrastla. Vraj ma este trosku otvorene strbiny v kostiach ruky. Spolieham na lekarov... Este raz mockrat dakujem, ze ste mi odpovedali.
Zelam Vam krasny den🙂)

karush
3. mar 2023

@bebeska Ďakujem pekne 😊, rada som pomohla aspoň trochu, ak priberá skôr do brucha, tak to je pravdepodobne hydrocortisonom a aj nedostatok rastového h. môže spôsobovať ukladanie tuku v tej oblasti, ale fakt ťažko povedať, keď, žiaľ, všetky hormóny sa musia dopĺňať. Možno časom jej ešte trochu upravia dávkovanie jednotlivých hormónov a bude to lepšie.

didi1603
21. máj 2024

Dobrý deň. Prosím vás, riešili ste niekto adenom hypofýzy u dieťaťa?

Strana
z2