icon

Adenomyóza

sendy1993
13. nov 2022

Ahojte nasli mi drobne lozisko adenomyozi..mate s tym niektora skúsenosť??.dr povedala ze je to malinke a ze to netreba operovať..bojim sa aby mi nesposobila znova potrat..chystame sa na ket..

marci987
13. nov 2022

@sendy1993 Adenomyozu uz ma kazda tretia zena, niektore zienky ani o tom cely zivot nevedia ,ze maju adenomyozu. Ja mam tiez adenomyozu. Bola som aj u najlepsieho gynekologa na SK. Treba pozitivne mysliet a vobec na to nemysliet,kedze psychika vie narobit sarapatu.

sendy1993
autor
13. nov 2022

@marci987 snazim sa ..mam za sebou uz 3 potraty tak je to dost ťažké..dufam ze toto drobne lozisko nijako neovplyvní vklad..mozem sa opytat co vam nato povedal dr..

marci987
13. nov 2022

@sendy1993 Pisem IP

macinka8
8. apr 2025

@sendy1993 ahoj prosím ťa aj mne doktor povedal že mám adenomyozu a už som bola na dvoch vkladoch a opäť zdá sa nič. Vám to vyšlo? Alebo sa to dá nejako operovať? Už neviem čo skúsiť.

sendy1993
autor
9. apr 2025

@macinka8 ja som si presla 5 x ma..ale neviem ci to bolo práve koli tomuto mne povedali že sa to neoperuje a ze to nieje veľké takže by to problémy nemalo robiť kto vie ..my sme to už vzdali adoptovali sme si bábätko..mame ešte 1 embryo ale neviem ci ešte niekedy pojdem..

macinka8
9. apr 2025

@sendy1993 úf takže to nevyšlo. No ja sa plánujem opýtať či by sa laparoskopiou to nejako nedalo,ktovie či aj vzrasty nejaké nemám.

sendy1993
autor
9. apr 2025

@macinka8 neber to ako odstrasujuci prípad my sme mali viac diagnóz ja pcos manzel zhoršený spermiogram plus mam krvné mutácie aj imunologické vysetrenie som nemala veľmi dobre