icon

AG testy pozitívne, PCR negatívny

salome123
30. okt 2021

Stretli ste sa s tým niektorá?

evaemah
30. okt 2021

@salome123 ano ja a vyjadrenie z hygieny ag test bol vraj falosny

salome123
autor
30. okt 2021

@evaemah manžel mal 3 pozitívne AG testy (2 školské a jeden z MOM),pcr test však vyšiel negatívny. Mal aj horúčku a nádchu.

evaemah
30. okt 2021

@salome123 ja som si robila jeden skolsky a pcr som mala negativ.ale to je zaujimave ja som pocula že antigenove nerozoznaju chripku od covidu možno preto mu to tak vyslo

luccija
30. okt 2021

@evaemah to sa mi nechce veriť, že nerozozná veď tam ide o spike proteín či ako sa to volá.
@salome123 kamarátke vyšli AG pozitívne bola chorá.. pcr negatívny o pár dní išla znova a pozitívna niekedy stačí, že zle spravia výter.Ak sú 3 AG pozitívne nemyslím, že je každý falošne pozitivny

evaemah
30. okt 2021

@luccija to nehovorim ze su 3 falosne ,ved je to zaujimave,len mne tak vysiel ag-pozitiv a pcr negativ ale ja som priznaky mala len kychanie a bolest hlavy aj to 2 dni

dori2
30. okt 2021

@luccija aj pcr je len test… mna nakazil pacient s 3x negat PCR a covidovym zapalom pluc. az 4. mal pozit…

lindous
30. okt 2021

Áno stretla u priateľa, bol pozitívny, keď išiel ešte raz, povedali mu, že pravdepodobne bol ten prvý PCR test zle spravený... bohužiaľ, ľudský faktor občas zlyhá ... ak sú príznaky a 3 pozitívne Ag, tak podľa mňa nie je o čom, išla by som na PCR ešte raz

salome123
autor
30. okt 2021

@lindous jj,pôjde v utorok.

gvenduska
30. okt 2021

Poznáme
Nám sa to stalo pri pôrode manžel pozitívny a ja negativna po PCR negatívny

zuz_ka
31. okt 2021

@salome123 priateľ mal príznaky ale pcr negatívny, potom ho choroba už úplne dorazila bol objednaný na ďalší pcr test ako kontakt so mnou pozitívnou a už mu vyšiel pozitívny. Mal vyššie hodnoty ako ja. Ono že to zachytí chorobu keď už je v tele riadne rozlezená na začiatku ešte nemusí