icon

Ahojte,vedel by mi niekto poradiť dobrého detského neurológa v Martine alebo Žilinskom kraji?Ďakujem

drkatka
17. júl 2018
deti95060810
17. júl 2018

v Mt je Mudr. Vladárová....niekto chváli niekto nie. Chodím ku nej s dcérou. Ako odborník by aj bola, len je troška ťažká povaha...Vraj je v Čechách uznávaná ako jednu z mála odborníkov zo SK...čo sa mi nepáči je dlhé čakanie na vyšetrenie....objednáva sa na hodinu, ale nie je nič výnimočné čakať s deckom aj 3 hodiny....🙄

danusskaaa
17. júl 2018

@drkatka za mna A. Nemcova. Je aj detská pediatricka aj neurologicka. My sme boli spokojní...

adulienka11
17. júl 2018

Najhorsia je Hroncekova k nej nechodte

saslavka73
17. júl 2018

@adulienka11 pREčO?

renab
17. júl 2018

@adulienka11 hroncekova je detsky neurolog? Nie len pre dospelych?

adulienka11
17. júl 2018

@renab ano p re dospelych som si nevsimla ☺

adulienka11
17. júl 2018

@saslavka73 niesom s nou spokojna napise vam do spravy take bludy co ani pravda neni

drkatka
autor
18. júl 2018

Uprimne vam dakujem za vsetky odpovede mam krstniatko 3m. ktore potrebuje neuroogicke vysetrnie a po skusenosti s pani"DR" Hrivikovou zo Ziliny nikdy viac malu ani nepozrela nehovorim o neakom vysetreni do karty napisala len to co mamicka popisala a dovidenia uvidime sa o 3 mesiece./Podozrenie na svalovy tonus od pediatricky a chcela neurologicke vysetrenie ci nie je pricina v mozgu/Objednali sme sa teda dnes v Ostrave/km skoro ako do ruzomberku/A tam ochotne spravia vsetky potrebne vysetrenia ked pocula dr v ostrave ako nas v ziline pani dr.odflakla bola zhrozena.Nech Boh da aby bolo vsetko v poriadku.1 augusta ideme na vysetrenie samozrejme plne/ hradeny 6000čk/potom pridam skusenost s vysledkom dakujem este raz za vsetky prispevky Katarína.