icon

Aká je ideálna veľkosť pŕs?

lyduuska2
28. feb 2014

Ahojte baby 🙂 😉 😉 😉 Viem, že téma 'SILIKÓNOVÉ PRSIA' tu už bola, dokonca aj ja som mala už plastiku pŕs... Po pôrode som nemala žiadne prsia, tak som si dala spravit350-ky, keďže som sa väčších bála... No po nejakom čase som zistila, že by som chcela niečo plnšie... Ale neviem čo je tak akurát a čo už moc 😒 😒 😒 😒 dala som si ich robiť v BB u pána Červeňa, ale neviem či znova k nemu, lebo keď som mu volala, tak termín mal pomaly na konci roka ☹ ☹ ☹ ☹ je vynikajúci chirurg, ale ako sa poznám, tak by som si to do vtedy rozmyslela 😅 Prosím poraďte podľa vás ideálnu veľkosť a ak by som mohla poprosiť tak aj nejakého fakt dobrého chirurga respektíve kliniku... (Nevadí mi si viac priplatiť) počula som, že je nejaká dobrá aj v Brne....Ja už fakt neviem 😔 😔 😔 😔 😔 Prosím poraďte 😵 😵 😵

babatkoling
28. feb 2014

Idealna pre koho?
Pre tvoje sebavedomie? Pre 'predvadzanie' sa na plavarni pre inymi zenami / chlapmi? Pre tvojho draheho? Pre mozne dalsie dieta, ktore budes kojit?
Je to na tebe 😉 Idealne je velmi relativny pojem 🙂

lyduuska2
autor
28. feb 2014

Ďalšie dieťa už žiaľ mať nemôžem,keďže pri pôrode nastali komplikácie...Skôr pre moje sebavedomie... Nechcem mať také obrie melóny ako Geissenová... Niečo jemné, nie veľké ale zároveň sexi 🙂 Môj muž síce nie je zástanca plastík, ale odsúhlasil, že ak to naozaj chcem.. Áno, najprv ma presviedčal, že som krásna štíhla žena s ideálnymi mierami ale po asi mesiaci neustáleho pindania, síce nie s nadšením súhlasil.... Mám 165cm a 51kg 😉 😉 😉 Takže čisto len pre môj dobrý pocit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dai
28. feb 2014

@lyduuska2 vsetko podla mna zalezi od postavy a vlastneho pohladu na vec... ja som asi taky typ ako ty - postava presypacie hodiny... ked som mala FFka po porode tak som si pribadala velmi vulgarna... teraz mam C/D a je to ok - niekedy by mohlo byt menej ( v urcitom type oblecenia je to stale vulgarne...)
cely zivot pred porodmi som mala B-cka - krasne, pevne, tvarovane - casto ma oslovovali baby kde som bola na plastike... a mne prisli uplne super😉

v tvojom pripade by bolo dobre mozno si pohovorit o motivacii s nejakym odbornikom... lebo teraz sa ti zdaju male, das vaecsie, tie znovu casom budu male etc. ... mozes skoncit ako lolo ferari ci ako sa volala🙂
a ano, v brne je super klinika...

nina_ba
28. feb 2014

ženo!... teš sa zo života a nádhernej rodiny a nevymýšľaj... čo chceš mať pri takejto postave??? neviem, čo je veľkosť 350, takisto neviem, čo je ideálna veľkosť... každá žena je iná a každej sa niečo iné hodí... ja mám takmer 42 rokov, výšku 168 cm, 63 kg, dve malé žufany a som šťastná, že som zdravá a mám zdravú rodinu... už keď tak veľmi po nich túžiš, najlepšie podla mňa by Ti poradil tvoj plastikár, keď Ti bude prsia šiť na mieru 🙂 ... tak veľa šťastia 😀

lyduuska2
autor
28. feb 2014

@dai myslím, že na moju postavu sú malé... a hlavne keď si ľahnem napr. na pláži, keď sa idem opaľovať tak 'vlezú' dnu 😅 😅 😅 😅 😅 a ako keby som bola plochá ako doska 😀 a ani keď si dám push up-ku tak to vyzerá veľmi umelo 😠 😠 😠 😠 a nevieš aj nejakého dobrého lekára? 🙂 a C/D sú 450 / 500 či ako? 😕 😕

lyduuska2
autor
28. feb 2014

@nina_ba 😅 😅 ja sa teším, ale keďže ďalšie deti mať už nebudem, tak aspoň nech nejako vyzerám... samozrejme že nechcem vyzerať ako 20 ročná panička z NY alebo niečo podobné... Mám 30 rokov a prsia, ako 15 ročná pubertiačka, čo ma štve 😒 😒 a ohľadne toho plastikára 😀 keď som sa prvý krát rozprávala pri 350 -kach tak mi dal voľnú ruku a dokonca nepovedal ani mäkké f.... povedal, že je to čisto na mne... 😝

luba28
28. feb 2014

@lyduuska2 C kosiky by ti urcite mali stacit,..neviem ako sa to oznacuje pri plastike,....

vefi89
28. feb 2014

@lyduuska2 pre mňa je ideál nemať žiadne 😀 nezavadzia, nebolí, neobmedzuje, úplná pecka 😎

lyduuska2
autor
28. feb 2014

@vefi89 😅 😅 😅 😅

vierinka99
28. feb 2014

@lyduuska2 my tu na MK ti podla mna neporadime, lebo ty nie si spokojna..a my nevieme po com tuzis...len tolko, ze mam istu vysku ako ty aj hmotnost a moje prirodzene kosiky su 75/D teraz ako tehotna mam vacsie a uz mi nehorazne vadia...vratila by som sa rada k normalu..no kazda sme ina

vefi89
28. feb 2014

@lyduuska2 nesmej sa, mám postavu chlapa 😀

bejbinka
28. feb 2014

@lyduuska2 pozri sa na kliniku, kde pracuje doktor Měšťák...je to sice az v Prahe, ale on je povazovany za jedneho z najlepsich plastickych chirurgov v Cechach. No rataj s tym, ze si priplatis. Ale co viem, aj Červen je drahy. Mne osobne sa napriklad nos Pavolovej nepaci a robil ho prave on...takze na neho by som sa neupinala. Da sa aj emilom ho kontaktovat a on Ti, ked ma cas, napise svoj nazor a aj cenu zakroku. Aspon tak orientacne, aby si vedela.

jabadaba
28. feb 2014

@lyduuska2 idealna velkost asi ani neexistuje. Muzi to vidia inak, zeny inak. A medzi nimi su tiez znacne rozdiely. Su muzi co maju radi mensie, su muzi co slintaju po balonoch....Su zeny, ktore su spokojne s mini prskami, su zeny, ktore maju nadelene prirodou a su nestastne, zmensuju. A su zeny, ktore potrebuju mat stodolu pred sebou a aj tak sa im po case mali. Hm? Zalezi len na tebe. 😉 Za seba mozem povedat, ze idealna velkost je ta moja 😀 75B. Ani privela ani primalo. Tak akurat. Vacsie by som nechcela ani keby mi k tomu darovali vilu v Hollywoode. Obcas si prajem mensie. Pre mna je podstatne, aby som vyzerala dobre v satach. Aby ma prsia neprznili. Prilis velke vnady snad v malocom vyzeraju dobre. Teda s ohladom na dnesnu modu. V bluzkach des, v satach tiez. Pokial teda zena nema potrebu mat dekolt vyvaleny von. Jo a spominas, ze tie tvoje Ti "zmiznu" ked si lahnes napr. na plazi. Ale ved to je uplne prirodzene pre prirodne prsia. Vyzera to kapanek morbidne a divne ak prsia stoja rovnako v kazdej polohe ako dve nemenne gule. Toto chces? Ved prirodny prsnik sa lahom rozlozi a ano, do sirky. Len blbec ocakava od zeny, ze jej budu stat prsia ako dve kamenne hrudy. Aj taki imbecili su, zial. No je to na tebe, zvaz do coho sa Ti chce ist. Mne sa na svoju postavu plocha nezdas. 😉

katka1981
28. feb 2014

@lyduuska2, idealne su tie moje. Hned sem dam fotku. 😀

katka1981
28. feb 2014

@lyduuska2, na tvoju vysku a vahu, by som urcite vacsie nevolila, ale pokial chces na seba upozornit tak cim vacsie, tym lepsie. Lebo ked budu vacsie, skor si ta ludia vsimnu. Idealne neexistuju. Na ake mas chut, take si daj. Jasne si obmedzena hrudnikom, lekar ti bude vediet povedat ze a vacsie sa uz nedaju, zavisi ozaj len od teba ci chces velke, vacsie alebo obrie. Ci chces take, ze ludia budu rozmyslat, ze ma to svoje take dobre alebo umele. Alebo rovno ze hned kazdy vie ze su umele.

sissy27
28. feb 2014

@lyduuska2 ideál neexistuje, koľko ľudí toľko chutí... ak majú byť ideálne pre teba, tak musíš ty sama vedieť,čo chceš... ak to nevieš, tak nelez pod nôž, lebo to prinesie viac škody ako úžitku... neuraz sa, ale potrebovala by si si skôr upratať v hlave ako v podprsenke...
ja nemám nič proti silikónom, ani úpravám prsníkov všeobecne, chápem aj tento ženský rozmar, že chceme byť najkrajšie (nie som iná 😅), ale treba vedieť čo chcem... ak to neviem, tak sa v tom nerýpem a počkám, kým to zistím... operácia nie sú nové topánky vo výpredaji, kedy ma aj zlá kúpa nemusí mrzieť...

jahodka8
28. feb 2014

toľko smajlíkov tu už dávno nebolo

nina_ba
1. mar 2014

@lyduuska2 týmto opisom si mi pripomenula moje dospievanie, keď som vyzerala ako snowbordová doska 😀 po dvoch tehotenstvách sa mi postava zmenila doslova na nepoznanie... aspoň nejaké tie S po bokoch mám 😀 a aj lentilky z MIN sú teraz MAX... viac už nešlo 😀 ... každopádne jediné čo Ti môžem poradiť nájsť si dobrého lekára, ktorý Ti doslova "vyrobí" prsia na mieru na tvoju postavu, aby rešpektoval tvoj zdravotný stav, teda nie veľké, aby ťa bolela chrbtica a nie moc malé... takže lekár ti navrhne na tvoju postavu také prsia, ktoré budú ideál pre teba a keď budeš s výsledkom spokojná, tak budeš vedieť, že to stálo za to, držím teda palce 😀

anatalia77
1. mar 2014

Akuat je velmi dolezite,aby dotycna pocas svojho zivota enormne nepribrala,lebo tam uz vznika asymetria.

sunshineka
1. mar 2014

ak je zena so sebou nespokojna,neviem,ci to vacsie prsia vyriesia.stavim sa,ze okoliu sa zdaju byt pekne a normalne,len tebe je stale malo.a potom budes zase chciet vacsie .kazda zena,ked si lahne na plaz je plocha.to asi len mega silikony ostanu v pozore.neviem ja si nejako nevsimam zeny okolo,ale to je zakon prirody 😀 neviem ako vyzeraju 350ml nemam predstavu,ale ja mam 70-75,nie su velke,volakedy som mala koli tomu komplexy,ale cim som starsia,tym viac si vazim svoje zdravie a zalezi mi na inych veciach ako velkosti prs.ale ak ti to pomoze,daj si o cislo vacsie.viac urcite nie,to by si uz asi vyzerala komicky.obdivujem kazdu zenu,ktora si lahne pod noz.ja ani za svet by som nesla na plastiku.mam strach z takychto veci a jaziev,mas moj obdiv,ze po druhy krat sa na to ides dat.vela stastia

lyduuska2
autor
2. mar 2014

Vďaka za názory 😉 Naposledy som sa z operácie dostala dosť rýchlo a jazvy mi neostali žiadne... A nemyslím si, že by som chcela zaujať... šak kto by chcel 30 ročnú, vydatú a s dieťaťom 😅 😅 😅 😅 samozrejme, nájdu sa aj taký 😕v 🤐 ale skôr je toto všetko o mojom sebavedomí, pretože každá žena z našej rodiny má krásne prsia (no každá má viac ako 1 dieťa, čo ja už bohužiaľ mať nebudem). Aj keď ideme do spoločnosti, závidím ženám ich plné a ženské prsia 😖 😖 😖 😖 Keďže nemám najhoršiu postavu, myslím, že väčšie prsia by boli len čerešničkou na torte 😅 😅 😝

sunshineka
2. mar 2014

@lyduuska2 ja som tiez vzdy obdivovala plne dekolty,nevravim obrovske prsia,ale take prirodzene pekne,plne.mna operacia nelaka,tak si musim vystacit s dobrou push-upkou.len skoda,ze som jej caro neobjavila uz skor 😀 ak nemas obavy s operacie,predsudkov ludi,tak do toho chod.myslim,ze si uz rozhodnuta a hlavne rady typu,bud spokojna s tym,co mas asi nepadaju na urodnu podu.mala by si sa poradit s lekarom,urcite ti pomoze vybrat vhodnu velkost.oni radia zenam len ak si vyberie velmi velke prsia hned na zaciatok.niekde v telke bola raz debata,kde zena hovorila o tom,ze lekar jej nechal volny vyber,ale iba dovtedy,pokial sa nerozhodla pre nevhodnu velkost.vela stastia