Aké dlhšie a hrubšie vložky odporúčate na noc?
Poraďte vložky vhodné na noc také čo dobre držia neposuvaju sa a hlavne nepretecu alebo nejakú fintu proti preteceniu.
Ja zasa dam v lete sukňu vložku gatky silonky a v pohode drzi to aj sa vetra
@tokinka222 aj ja som sa bala a teraz lutujem, ze som tak dlho cakala, kym som si objednala
Co je na tom take dobre?
@tokinka222 ze v pohode spim 6hodin v kuse a nepretecie...pouzivam aj v praci a vymena v pohode
Mmm mne možno tiež tato hrubá vlozka vydrží dlho len ked ju je cítiť.
@tokinka222 no mne nie...ja som kvoli tomu aj HAK brala...mam strasne silnu ms
Ja od vtedy jako mam cystu prestala som nosiť aj tanga aj tampony uz len klasiku alebo francúzky a na k si chlap vrzga kolko chce
@tokinka222 to by si musela vyskusat, ja som prve dni musela chodit vlozka+tampon,prva noc casto s plienkou vyslovene, s kaliskom mam prvy den a noc aj vlozku,lebo po noci ked vstanem,tak sa trosku uvolni podtlak a zaspinila by som pradlo a cez den kvoli tomu,ze nie vzdy mam moznost utekat na WC,ked citim,ze uz ho treba vyliat,ale dalsie dni chodim len s kaliskom, iba nohavicky,v noci aj bez tych a to mi vyhovuje asi najviac,lebo mne velmi trpela koza, pomaly zapareniny sa mi robili z vloziek
Mne sa nezapari ani v lete musíš správne nohavičky obliecť ja zvyknem aj dvoje cez krami aby sa mi neposuvala vložka.

Mne sa osvedcilo na dlhu vlozku naturella dat este kus vaty, vtedy nepreteciem. Mne je po case z tamponu blbo, citim sa ako zastuplovana.