icon

Aké lieky na dýchavičnosť?

katarina40
24. júl 2019

Prosím vás poraďte niečo na problémy s dychavicou sú nato nejaké lieky??ďakujem za každú radu

rencina_4
24. júl 2019

@katarina40 dala si dost chaby opis, dychavicnost u koho? dychavicnost je sprevadzana inym ochorenim vzdy, astma, alergia, srdce..

katarina40
autor
24. júl 2019

@rencina_4 no tak problém ma môj blízky je onkologicky pacient a zacal sa strasne zadychavat aj pri chôdzi alebo v noci počas spánku tak ci existuje niečo co by to dýchanie uľahčilo aspoň trošku...

zajacik85
24. júl 2019

Ventolin vo forme ustneho inhalatora. To je tusim najucinnejsie liecivo na zlepsenie priechodnosti dychacich ciest. Ja ho mam ako inhalator, vratili sa mi alergie a alergologicka mi ho predpisa v pripade, ze sa mi zhorsi dychanie. Nie je to ale len pre alergikov, zabera vseobecne na stiahnute dychacie cesty. Synovi ho podavali v nemocnici ked mal cca pol roka cez inhalacnu masku ked mal obstrukcnu bronch. a tazsie dychal.

zajacik85
24. júl 2019

Ak je ale onkologicky problem priamo na plucach a to je dovod stazeneho dychania tak neviem, ci pomoze ale skusit treba, drzim palce aby mu to pomohlo 🙏

katarina40
autor
25. júl 2019

@zajacik85 ano samozrejme je onkologicky pacient každopádne ďakujem za odpoveď aj vám veľa zdravicka...