icon

Aké máte skúsenosti s augmentáciou?

janka_michal
17. sep 2011

ahojte zienky..
premyslam nad tymto zakrokom a chcela som sa opytat ake mate skusenosti...mam vybrate tri kliniky, v mojom pripade zohrava rolu cas,kedy je mozne zakrok vykonat a samozrejme aj suma..ak ste niektora podstupili zakrok v mediklinik(ba) alebo u svehlika (ke) ta tretia klinika je v brne,takze tu spominat ani nebudem..budem len a len rada ak mi napisete svoje skusenosti, dojmi a spokojnost s pracou, pripadne odporucite aj ine kliniky..no nechcem dat viac ako 2200eur za opku..dakujem

Strana
z4
jojod1
6. dec 2015

@tuttifrutty

Jasne ze si necakala , lebo tam nikto nechodi kaydy kto tam bol tak sa tam radsej viac ani neukaze
Skvela prilezitost nechat si urobit zo seba kreaturu a este sa na cene da dohodnut - to je vyhra

jojod1
6. dec 2015

neviem kto si chce nechat dobrovolne na sebe robit pokusy a este za to aj zaplatit fuserom
tu ktora to vedie by som nechcel ani vo veterinarnej ambulancii - chodte sa spytat do Pezinku kde robila aj so svojim manzelom - uspia vas naveky a takymto sa nic nestane , lebo ostatni radsej drzia huby lebo su v tom namoceni aj oni
Takymto treba zobrat diplom a posadit ich do basy

jojod1
6. dec 2015

@jojod1
vola sa prevlocka alebo priewlocka tak nejak

rosnerova
21. jan 2016

Dievčatá, neviem prečo idete na výslovne súkromné kliniky. V Ružinove sú najlepší plastický chirurgovia. Aj keď vybavenie nemocnice je jednoduché, ale podľa mňa dôležitý je výsledok.

dominikahair
16. feb 2017

@5587161 ahoj mas od neho prsia?Napíš mi prosím

aktiz
18. júl 2021

@vivien22 bola si prosím na tom zmenšení pri Dr. Očenášovi? Bola si spokojná? Aj ja ho zvažujem..

Strana
z4