Aké máte skúsenosti s chemickým peelingom?
27. okt 2012
☹
Ja mam mastnu plet s rozsirenymi pormi, prave kvoli nim som ho absolvovala 6krat po sebe, vysledok ziaden nevidim, plet s drobnymi jazvickami a jamkami je ako pred nim. Robila mi ho kozmeticka. Moja skusenost 😒
Mne osobne sa viac zdaju masky s Aha kyselinami. Na chemickom peelingu som bola, podobna je mikrodermabrazia diamantom. To sa uz skor oplati zainvestovat do mikrodermy napr. Mary kay. Efekt bol rovnaky. Vyhladen plet, postupne miznu flaky ale napr. proti akne mi to nepomohlo.
Po aha kyselinach mi plet vydrzala dlhsie hladsia, zda sa mi , ze lepsie miznu flaky, plus pomaha mi proti akne lebo ide aj do podkoznych tkaniv.

Ja osobne vynikajucw. Podla mna je super. Ale teda ja si mozem dat na tvar hocico. Nemam vobec senzitivnu plet, neviem, co byto spravilo s takou pletou. Ale tak dosbry doktor, ja osobne som bola u doktora, co robi 'neinvazivnu plastiku' a teda kontrolovali ma stale, ze ako reagujem a zacali sme mozno s 10 minutami a ked som to znasala dobrE, tak potom dlhsie. A teda plet je po nom uzasna.