Aké príznaky Covidu-19 ste mali v tejto dobe?
Zaujima ma to,lebo kazdemu u nas doma je nieco ine...a vsetci sme chori.
mala som covid na prelome augusta a septembra, potvrdený domácim antigénovým testom. Hlavný príznaky bola silná nádcha, nonstop mi tieklo z nosa 2 dni, potom sa to zastavilo a už som len dosmrkavala ďalších pár dní. K tomu ešte prvý deň slabá hnačka, ďalej bolesti svalov (asi dva dni). Odporúčam keď tak sa otestovať v tretí deň príznakov, treba výter z hrdla aj z nosa, inak nebude presný. Inak môže pri covide aj bolieť hrdlo, mňa bolelo pri predchádzajúcich dvoch covidoch.
My len kasel, asi 10 dni. Dieta aj teploty.
prave som PN, silna nadcha, vrazila mi do dutin, a nasledne do ucha, takze teraz nepocujem, kasel inak nic
Ja som ešte nemala, ale všetci kolegovia ako cez kopirak, najprv bolesť hrdla, niektorým to prešlo do nádchy a potom do kašľa, niektori hneď kašeľ, po 5. dňoch všetci nazad v robote a nič im nie je.
My mame prave teraz. Horucky, ktore sa tazko zrazaju, muz unava, obcas kasel. Ja bolesti svalov, klbov, unava, dusivy kasel, obcas nieco vykaslem, sople, supe sa mi koza, asi sa mi spusta predcasne ms.
Mala, 3 r, ma zatial iba horucku.
Nádcha, tieklo mi z nosa a potom upchaté dutiny, bolesť svalov, kašel, návaly tepla a zalieval ma pot, celková unava a na tretí deň strata chuti a čuchu.
Ja ho mám teraz.
Začalo to bolesťou hrdla, poobede už prišla zimnica, bolesť kĺbov, teplota a celú noc neskutočná bolesť hlavy.
2 dňová bolesť hlavy, nádcha, akú som ešte nikdy nemala, sem tam kašel, a nechutilo mi jesť, jedine na jablko som mala chuť, teplota len raz, aj to len 37,3
Baby a co vam pomohlo na extremnu bolest hrdla?? Davam strepfen ,stopangin,kloktam ale nula bodov :(
pri prvom covide som mala strašné bolesti hrdla, nepomohlo nič, ani lieky od bolesti neučinkovali. Trvalo to pekelné 4 dni, na piaty deň som cítila malé zlepšenie a potom postupne behom ďalších dvoch-troch dní to prešlo. Tie prvé 4 dni som nejedla, len pila a aj to s plačom, lebo to bola nenormálna bolesť. Nakoniec to prešlo, ale odvtedy ma to máta, že zase chytím taký strašný covid.
Brutálna bolesť hrdla 4 dni, únava, spavosť, bolesť hlavy. Teraz som PN. Na hrdlo pastilky, doritricin, med zmiešaný s eukaliptovou silicou, kalciovy sirup. Sprej do hrdla...každý hodinu, stále dačo som mala v ústach, horúci čaj s citrónom
@uhnakova syn mal podobný, 5 dni len ležal a vzdychal kvôli hrdlu, nepomáhalo nič, mal 7 sprejov, čakala som ,že aspoň jeden pomôže, nie , nič, ani jeden, bral aj antibiotika, ale teda riadne sa vytrápil
@mooonika1975 chudáčik, vytrpel si ako aj ja. Covid vie byť echt hnusná choroba.
15 rocna dcera mala pred cca 2tyz. - 3 dni slaba nadcha a koniec. nikto sa doma od nej nenakazil a to malu, skoro dvojrocnu sestru pusinkuje denne do bezvedomia. aj svokrovci u nas boli, svokra sa po nej aj omylom napila z pohara a tiez nic.
Hrdlo a sopel, k tomu teplota a zimnica ale tento kovid sme mali na konci augusta zaciatok septembra, vsetci sme si nim prešli kazdy ho mal 3 dni, najskor manzel, ja, tak 7 mesacny (zvladal ho najhorsie 40tky horucky🥺) a tak trojrocna, kovid sme si zistili antigenovym testom doma, kazde 2 dni vysiel pozitivny test niekomu inemu, cize sme si ho krasne posuvali. Musim povedat ze som aj rada ze sme si to na konci leta odlezali, manzel ma teraz v praci stale nejakeho kovid pozitivneho kolegu a uz to chvala bohu nechytil ani nedovliekol. Liecili sme sa len paralenom, stepfenom do hrdla, (fakt silna bolest hrdla, ja sa vzdy spolieham na strepfen, ale zbral az po 1,5 dni a k tomu cmulam vzdy cierny anticol) a sprej do nosa, deti klasika sirup na horucky.
Syn, jeden deň teplota do 39,2, nádcha a bolesť hrdla. Užíval len Paralen, sprej do nosa, do hrdla jox a veľa čaju (striedala som ovocný a šalviový - šalvia sťahuje zápal), do každej šálky čaju celý citrón a med.

Ja som mala nádchu a strašne bolesti hlavy, to som mala od.soboty, v sobotu som pri preberani nakupu skoro odpadla. Muz ma bral od brany, stale som to pripisovala unave a,ze mam taku nadchu.... ale z nedele na pondelok som davala od bolesti tabletku, obklad na hlavu, a nespala som.no a nedalo mi to a v pondelok som robila test a covid test +
Manžel len nádchu, potom unava