icon

Aké príznaky má letná verzia Covidu-19?

21. júl 2022

Ake priznaky ma tato letna verzia kovidu?

Strana
z2
kingstonka
22. júl 2022

Pred týždňom dvaja 60 tnici(pribuzni),muz úplne bez priznakov (testoval sa kvôli pozitívnej manzelke), manzelka kašeľ, jeden deň teplota 37,6, únava... do 5 dní bola ok.

hipuska
22. júl 2022

@katkine_terapie rešpektujem

luccija
22. júl 2022

@bavlnka92 ja mam Summamed

angelas2
29. júl 2022

Teda, ja neviem. Mám covid už druhý týždeň, doteraz som covid nemala...ale toto je úplne šialené. Začalo to zimomriavkami, čo bežne nemávam. Inak pohoda, žiadne príznaky. Ale syn v ten deň, keď ja som mala len zimomriavky a bola mi zima, hoci vonku bolo teplo (žiadna horúčka - teplomer ukázal 36,7), tak on mal strašné bolesti hlavy, celého tela, závraty a teplotu 38. Nedokázal ani prejsť na WC. Tak som sa objednala na PCR iba ja, on nechcel ísť. PCR 20.7. bol pozitívny, volala som nášmu lekárovi, nasadil nám Isoprinosine 3x2 a antibiotika pri zhoršení. Mne nebolo prvý týždeň vôbec nič, chodila som na záhradu (autom sama)...a syn okrem hroznej malátnosti a miernej bolesti hrdla bol tiež do 23.7. celkom OK. Stav sa nám ale obom zhoršil 24.7. ...to bolo vlastne týždeň od prvých príznakov. Nastali väčšie bolesti hrdla, u mňa aj bolesť očí, slabosť a synovi sa vrátili bolesti tela a závraty....tak Dr kázal brať ATB. A odvtedy je to ako na hojdačke - 1 deň je lepšie, druhý deň zas tie isté príznaky...Čo je úplne hrozné, je neskutočné potenie, každú chvíľu človeka doslova obleje pot, potom mu je hneď zima, keď sa oblečie, zas sa spotí...a tak stále dookola. Tiež je to neskutočná malátnosť...zastretie mysle...Je to už 12 deň od prvých príznakov a nič sa to nelepší... jeden deň fajn a druhý deň hrôza.. Ani jeden z nás nemá kašeľ ani nádchu. Ja mám Pomaly strácam nádej, že sa to zlepší. Mám kolegov, ktorí to tiež prekonali, ale prvý deň mali horúčku, potom silnú nádchu a za 5 dní boli fit. Máte aj vy skúsenosti s takým vleklým priebehom covidu?

Strana
z2