Aké skúsenosti máte s MUDr. Tatianou Ivanovou?

smoulinka8
24. mar 2016

Chcem sa spýtať, že či fakt je dr. ivanovová až taká strašná ako som čítala kopec negatívnych recenzií na ňu na nete?

darina1952
24. mar 2016

@smoulinka8 ahoj, pred rokmi som od nej odišla. Sestrička bola hrozná, ambulancia nemá samostatnú kabínku na prezlečenie - takže sa pacientka prezlieka len za paravanom u lekárky v ambulancii čo zdržiava. Čakáreň plná pacientiek a strašne pomaly to šlo. Prevzala ambulanciu po mojej lekárke a keď som otehotnela hneď som od nej odišla - bolo pred 5timi rokmi. Možno sa za ten čas niečo zmenilo...

boneta
24. mar 2016

Ja tam chodim a som zatiaľ spokojna.

terezka1947
24. mar 2016

Nemozem povedat,ze je specialne neprijemna...ale na druhej strane...mala som velke stastie,ze mi na jeden dost velky problem,tesne pred porodom,uplne nahodou na pohotovosti prisiel iny lekar...mohlo to skoncit velmi zle...aj pre mna,aj pre dieta.
Tazko povedat,ci to bola jej chyba...hmmmm...
ale teraz je to uz jedno...nechodim uz k nej.
Na sestricku sa vela kamosiek stazovalo tiez,ale mne neprisla neprijemna...bola svojska,ale podla mna ok,zazila som oooovela horsie.
Vyskusaj...uvidis.

youngmom
12. máj 2016

https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/mudr-ivanovova-z-kosic-ake-skusenosti-s-nou-mate/
Prevažne samé negatíva, ja neodporúčam z vlastnej skúsenosti taktiež!!!

mayra666
12. máj 2016

Znama k nej chcela ist, bola odhlasena uz od stareho gyndosa a kedze ju mala poruke tak ze pojde k nej. Mala dost problem, silno krvacala (mala cystu) a pani doktorka jej po sestricke odkazala ze ju vezme na vysetrenie az od noveho mesiaca co malo byt az za 2 tyzdne. Nakoniec skoncila na kyrete a k nej samozrejme nesla ked mala taky pristup.