Aké ste mali príznaky pri obličkových kameňoch?
Ahojte. Mala som zapal oblicky a krv v moči. Nemala som žiadne velke problemy len bolest v krizoch a nad nimi, v boku a vpredu ako ke brucho az podbrusko po bokoch. Doktorka (aj a pohotovosti, aj moja obvodna mi povedala ze to su jedny veci z priznakov) Mala som ATB na tyzden a po douzivani mi nebolo nic. Nic ma nebolelo a tak som myslela ze sa to doliecilo. No asi po 2,5 tyzdnoch som zacala zase pocitovat rovnake bolesti ale nie velmi intenzivne, mozem normalne fungovat. Takmsom isla k svojej doktorke zase aj s mocom, povedala ze este stale teda tam krv v moci je (no mala som par dni pred menzesom ktory potom prisiel). Tak mi pohedala ze mam prist na druhy den s mocom a posle ho na kultivaciu. Cakala som 4 dni na vyzledky a vysledky boli v poriadku a ze je to ciste. Pytala som sa na tie krize a tie bolesti a ze si to mam natierat a davat dorsiflex. Dnes beriem dorsiflex asi 4 den, bolesti su mam pocit mensie, ale stale pretrvavaju. Nemozu to byt kamene??? Alebo co este??? Mam strach, neviem uz co robit.
Nepiste mi prosim ze smer doktorka, jasne ze pojdem ale stale nad tym rozmyslam co to moze este byt? Nemate podobnu skusenost?
@klaudia1212 ano obycajne..usg= sono
@miskamicha dobrý deň už som bola na ct
Výsledky som bola ukázať mojej dr lebo na urologiu ma obj až o dva týždeň urobilo to ct celý trup aj pankreas obličky zlcnikove cesto vaječníky ale tam kde si hmatam tu hrčku tak o nej nič moja dr povedlaa ze keby tam dačo je ze ct by tam dačo popísalo no ja neviem stále to tak cítim keď to prehmatavam myslíte že mám ísť na nejke ešte vyšetrenie alebo ako ďalej?
@klaudia1212 chodte to ukazat chirurgovi 🙂
@miskamicha inak ozaj môžem vám poslať ct výsledok ci valsne mam kamene oblicke alebo niekde alebo nemám? Lebo ma dali neskoro na KOntorlu
@klaudia1212 nie nemate. Ale mate pruh v oblasti pupku s obsahom tuku
@miskamicha áno to viem a to co znamená?
To mam nejako riešit? Lebo mne dr povedľa že keď tak len čistú ale to to je s ovulácie
@klaudia1212 smer chirurg ak to chcete riesit. Poradit sa s nim. Niensom.chirurg a ani to nevidim 🙂)) vela zdaru
@miskamicha aha áno len ci to je niečo akútne alebo tak lebo ja som netušila o tom ci to je niečo vážne??
@klaudia1212 cas ukaze. Treba aby to videl chirurg
@miskamicha dakuujeemm
A neviete mozem s tym cvičiť?
@klaudia1212 netusim. Nevidim neviem posudit ;)
@miskamicha dobry den, mozem sa spytat?
Iden aice akurat k obvodnej
Vcera aom bola na gyn pohovotosri. Mala som skor boelsti na pvulaciu. Ale mam stale nutkanie cikar, vycikam sa a citim ze musim. Ale jasne nejde ved vyslo von. Mam tlak v posve a aj ked vytlacim
Moc tak ma boli no mam tlak. Teploty som mala 38-38,5
Moc mi pozerali a ze negativne. Boli ma atale v posrbsuku a v krizoch. Ale zaroven ma svrbi dole :/ bojim sa ze ci kamene alebo akor infekcia .. len na gyn nevideli. Ale jasne nic neodobrali na pohotovosri:/

@miskamicha chcem sa opýtať ten radilog lebo som volala a to je valsne sono ja som bola raz jednej klinike na sono prsníkov a tam robia aj brucho a to je ten rádio log co ste spomínala to sono brucha?
Takže obyčajne sono brucha je to usg?