Aké sú najúčinnejšie voľnopredajné lieky na bolesť zubov?
Aké sú najúčinnejšie voľnopredajné lieky na bolesť zubov podľa vás?
Muzovi minule uz nic nezaberalo ani moj flector,pomohol ibalgin rapid caps
Nalgesin S
Treba ísť k zubárovi. Bolesť zubov, zápal, hnis môžu robiť problémy aj inde (srdce, oči...). To treba riešiť, nie potláčať bolesť. U zubára si zaplať znecitlivenie a nech robí, čo treba.
V poslednom čase som zachytila zvýraznenú propagáciu na Cetalgen - obsahuje ibuprofenum aj paracetamol.
V zúfalstve som si aj lokálne striekala Glimbax sprej a líce natierala zvonku krémom Ibalgin duo efekt... Nakoniec pomohla zmena zubára, ktorý ten zvnútra rozpadnutý (umŕtvený a vymäknutý) zub vybral a bol rád, že sa to podarilo a nerozpadol sa cestou. Predchádzajúca zubárka mi len zavŕtala a zaplombovala a bolesti pokračovali...
Cetalgen, ten mi pomohol aj pri bolestiach zubov, aj na bolest hlavy, takze ja uz ani neskusam kadeco ine, toto je za mna overeny liek. Hlavne je ale potom co najskor vyhladat zubara, ak ide o nejaky problem.
mna sice nebolel doslova zub, ale lozisko hnisu v dasne, tak mozem povedat ze Nalgesin S bol uplne na figu a viac mi zabral obycajny Ibalgin.
@heln no to treba skusit, co zaberie, lebo najma ked je to takto ako si ty mala, ze lozisko hnisu, tak to viem aj ja z vlastnej skusenosti, ze pri takom niecom maloco zaberie, ulavi, to vtedy boli nielen dasno, sanka, ale aj cela hlava, aspon u mna to tak bolo.

Mne dobre zaberá NalgesinS, môžeš si dať aj 2tbl naraz - bude to mať účinok ako NalgesinS Forte, ktorý je na predpis. (to mi poradila dr.). Aj valetol a Ibalgin400 sú fajn.